Опис
Журавлина з цукром ТМ Eat Eco – класичний журавлинний джем, який володіє приємним солодко-кислим смаком і тонким ароматом тайгових ягід. Серед різноманіття натуральних солодощів «Еко-Лавки», цей продукт користується незмінним успіхом. Адже журавлина – це смачна і корисна ягода, лікувальні властивості якої відомі не одне тисячоліття.
Ще в давні часи наші предки пили замість чаю або кави ароматний «взварець» – густий журавлинний морс із запашним медом. Стародавні трактати говорять про те, що журавлинне варення «журавочка» було невід’ємним продуктом і буденного, і святкового столу. Саме журавлині в ті часи відводилася роль сімейного «лікаря», який охороняє здоров’я малюків і дорослих.
Корисні властивості
Журавлина перетерта з цукром – біоактивний мультивітамінний комплекс, що поєднує в собі понад 30 вітамінів, мікроелементiв, органічних кислот і супутніх корисних компонентів. Журавлинний джем містить:
• вітаміни: C, A, K, B-групи, E, PP-групи;
• мікроелементи: залізо, мідь, фосфор, калій, магній, кальцій, олово;
• органічні кислоти: щавлеву, лимонну, бензойну, яблучну, хінну;
• фенольні та ефірні сполуки;
• «природний цукор»: фруктозу, глюкозу, сахарозу.
Журавлинний джем володіє потужними жарознижувальними і тонізуючими властивостями. Завдяки підвищеному вмісту вітаміну C, пектину і органічних кислот, джем швидко справляється з інфекційними і простудними захворюваннями.
Харчові якості продукту
Журавлинний джем – універсальнi ласощі, якi можна вживати в будь-який час року. У спеку журавлинний джем відмінно поєднується з холодним зеленим чаєм і крекерами. У холодні зимові вечори джем з журавлини – найкращі ласощі до чашці гарячого чорного чаю, пуншу або глінтвейну. Любителі ароматних мусів і фрешів використовують джем як смачну добавку до фірмових напоїв. Досить додати одну-дві десертні ложки в блендер з молоком і морозивом, збити молочну масу 2–3 хвилини – і ось вже смачний вітамінізований коктейль чекає своїх гурманів!
Склад: стиглі ягоди журавлини, цукор.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.