Зефір біло-рожевий ТМ «Солодка мрія» – це елегантний кондитерський виріб, що володіє ніжним ягідним смаком і ароматом. Зефір виготовляється у вигляді двох половинок суфле з біло-рожевими апетитними «пелюстками». Виріб виготовляється з натуральних інгредієнтів, з додаванням ароматного малинового джему. Технологія виготовлення суфле виключає використання хімічних барвників, ароматизаторів і симуляторів смаку.
Зефір біло-рожевий виготовляється на основі яєчних білків і малинового джему, з додаванням органічного цукру, французької ванілі, пектинових полісахаридів і желатину. Завдяки технології подвійного мікшування і «м’якого» випікання, кінцевий продукт набуває ароматну щільну консистенцію. В останній технологічній стадії зефір обробляється солодкою пудрою, яка підкреслює смакові якості виробу.
Зефір – універсальні ласощі. Він подається як самостійний десерт до чаю, кави, фруктових фрешів та молочних коктейлів. Суфле використовують як прикраси до вишуканих тортів і тістечок. Багато вправні господині нарізають суфле кубиками і додають його в складні десертні композиції. Дітвора любить поласувати зефіром «на ходу» – в перервах між шкільними заняттями чи грою у футбол.
Біло-рожевий зефір – смачна і корисна солодкість. Він містить чистий яєчний протеїн, пектин, вітаміни A, C, H, B1, B2, B9, мідь, залізо, калій, магній, кобальт, кальцій, цинк. Малиновий джем збагачує зефір ефірними органічними маслами і унікальними елементами – кумаринами та антоціанами. Ці елементи збільшують згортання крові, знижують рівень протромбіну, роблять стінки судин і микрокапиллярів пружними і еластичними.
Біло-рожевий зефір – кращий кондитерський виріб для оптимізації рівня холестерину в крові, поліпшення травних процесів і стимулювання мозкової активності.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.