Вареники з картоплею – справжня легенда, класика української традиційної кухні. Вареникам присвячують оповідання, поеми, казки. Їх вихваляють у віршованих одах, літописах, народних прислів’ях і приказках. Вареникам навіть встановлюють пам’ятники! Пам’ятаєте, що волів на вечерю гоголівський Пузатий Пацюк у «Вечорах на хуторі поблизу Диканьки»? Звичайно ж, українські вареники з картоплею і сметаною!
Вареники з картоплею ТМ «Шедеврики» – смачне і ситне блюдо, яке виготовляється тільки з натуральних інгредієнтів. Тісто для вареників замішується на основі органічного борошна, з додаванням курячих яєць і рослинного крохмалю. Тістоміси перемішують борошняну масу в трьох режимах швидкостей. Тому маса виходить ніжною і однорідною. Тісто для вареників розкачується в сучасних розкачувальних агрегатах. Завдяки високотехнологічному обладнанню, кінцева товщина борошняного пласта не перевищує 1 мм.
Для приготування фаршу використовується українська картопля, ріпчаста цибуля і рослинне масло. Перед термообробкою овочі проходять фізико-хімічне тестування. В обробку відбираються тільки цільні, свіжі, екологічно чисті картопля і цибуля. Картопляна маса перемішується в промислових міксерах до однорідної консистенції. У картопляне пюре додається ріпчаста цибуля, яка пассерується в очищеному рослинному маслі. Фарш для «шедевриков» виходить смачним і ароматним.
«Шедеврики» з картоплею подаються до столу в гарячому вигляді. Кращий соус для вареників – звичайно ж, жирна українська сметана! Однак, вареники не менш смачні при вживанні з майонезом і томатними видами соусів – кетчупом, аджикою, домашньою пастою. Перед подачею додайте в блюдо трохи вершкового масла або олії, приправте вареники соусом – і ось на столі вже парує розкішне блюдо, гідне справжніх знавців вишуканих страв!
Відгуки
Відгуків немає, поки що.