Показано 15 результати

Фільтри
Показати 24 36 48
Вирізка свиняча
Закрити

Яловичий біток

Eat Eco, 1 кг

149,00 грн / кг

Купити яловичину біток – це придбати натуральний продукт для приготування смачних м'ясних страв! З бітка виходять чудові відбивні, ароматне і ситне тушковане м'ясо, витончені яловичі ескалопи, спокусливі гриль-стейки. Яловичий біток визнано провідними дієтологами як найкраще м'ясо для харчування людей з активним способом життя.

Яловичий біток – не тільки смачний, але і корисний продукт. Біток включає в себе більше 25 вітамінів, мікро- і макроелементів, тваринних білків і складних амінокислотних сполук. Недарма, яловичий біток рекомендується до вживання спортсменам, а також людям, чия робота пов'язана з важкою фізичною працею.

Яловича вирізка
Закрити

Яловича вирізка

Eat Eco, 1 кг

349,00 грн / кг

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину філейну – ніжне і соковите м'ясо, з якого можна приготувати найкращі страви світової кухні! З яловичого філе виходять ароматні та ніжні ростбіфи, стейки, шніцелі, лангети і ескалопи. Любителі відпочинку на природі використовують яловичу вирізку для приготування запеченого м'яса у власному соку і гриль-стейків на решітці.

Яловича вирізка чудово поєднується з усіма видами гарнірів. Тушковане, смажене і запечене філе подається до столу зі свіжими і тушкованими овочами, макаронними виробами, стравами з картоплі і квасолі. Серед широкого розмаїття яловичого м'яса, філейна вирізка – самий нежирний і низькокалорійний продукт.

Ошийок яловичий
Закрити

Ошийок яловичий

Eat Eco, 1 кг

139,00 грн / кг

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину ошийок – соковиту і ніжну яловичу м'якоть, яка відмінно підійде для приготування натурального запеченого м'яса. З ошийка готують смачний кавказький шашлик з ріпчастою цибулею і помідорами, ароматну домашню буженину з часником і травами, соковиті рум'яні гриль-стейки і ескалопи, а також м'ясо по-царськи – апетитні м'ясні шматочки, смажені на барбекю з овочами і зеленню.

Ошийок – одна з найбільш делікатних м'ясних частин яловичої туші. Завдяки підвищеному вмісту жиру і м'яких сполучних волокон, яловичий ошийок – найкраще м'ясо для приготування соковитого і пишного фаршу. З цього виду м'яса виходять чудові домашні котлети, биточки, тюфтельки з томатним соусом, голубці, пельмені і зрази.

Яловичий стейк
Закрити

Яловичий стейк

Eat Eco, 1 кг

564,00 грн

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину стейк – елітний м'ясний продукт, який вирізується з грудної частини туші молодого бичка. Яловичий стейк відрізняється особливою ніжністю і соковитістю. Щоб м'ясо було м'яким і смачним, сирий стейк витримують у середньотемпературних камерах до повної ферментації і визрівання. З стейка виходить одна з кращих страв будь-якого святкового столу – смажена корейка по-боярські.

Яловичий стейк вимагає особливої технології приготування. Спочатку м'ясо «запечатується» на сковороді при температурі +230…+250 °C. Потім стейк перекладається на поверхню з температурою +170…+180 °C і доводиться до готового стану. «Запечатаний» стейк виходить дивовижно соковитим, смачним і ароматним.

Яловича грудинка
Закрити

Яловича грудинка

Eat Eco, 1 кг

80,00 грн

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину, отриману з грудної частини яловичої туші. Грудинка чудово підходить для приготування перших і більшості других м'ясних страв. З грудинки виходять чудові гуляші, рублені котлети, тефтелі і бефстроганов. Завдяки підвищеному вмісту жиру, це м'ясо вважається кращим продуктом для запікання соковитих відбивних і гриль-стейків.

Яловича грудинка володіє щільними м'ясними волокнами. Тому перед приготуванням м'ясо рекомендується маринувати протягом 12–15 годин. В смаженому і запеченому вигляді маринована грудинка знаходить чудовий смак і особливий аромат. Приготована з ароматними приправами і соусами, ніжна і соковита грудинка буквально тане в роті.

Лопатка яловича
Закрити

Лопатка яловича

Eat Eco, 1 кг

200,00 грн

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину лопатку (яловичу серединку) – натуральне свіже м'ясо від кращих українських виробників. М'якоть лопатки не містить кісток, хрящів і великих жил. Тому з лопатки виходять чудові м'ясні страви. Особливу поживну та енергетичну цінність мають страви з лопатки, тушковані або запечені в мультиварці.

Яловича лопатка – натуральний м'ясний продукт з насиченим мікроелементним складом. Серединка містить вітаміни H, E, K, D, B-групи, PP-групи, залізо, фосфор, калій, кальцій, селен, марганець, цинк, магній, натрій, тваринні білки і органічні амінокислотні з'єднання. Страви з лопатки наповнюють організм енергією і дарують відчуття ситості на цілий день.

Антрекот на ребрі телячий
Закрити

Антрекот на ребрі телячий

Eat Eco, 1 кг

195,00 грн

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину на ребрі – ніжне і соковите яловиче м'ясо, з якого виходить чудова смажена страва – антрекот по-королівськи у власному соку. Це класичне блюдо французької кухні, яке користується величезним успіхом у всьому світі. Антрекот стане справжньою прикрасою будь-якого святкового столу.

Антрекот на ребрі – не тільки смачний, а й надзвичайно корисний м'ясний продукт. Він містить понад 20 вітамінів і корисних мікросполук, серед яких – вітаміни C, K, PP-групи, B-групи, калій, залізо, кальцій, магній, фосфор, марганець, цинк, натрій, селен. Калорійність антрекота цілком допустима – всього 265 ккал/100 г продукту.

Качалка яловича
Закрити

Качалка яловича

Eat Eco, 1 кг

150,00 грн

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину качалку (рульку), з якої можна приготувати смачні і ароматні м'ясні страви. Рулька – один з найкращих видів м'яса для приготування українського борщу, класичної угорської юшки бограч, а також других м'ясних страв – гуляшів, жаркого, біфштекса, бефстроганов. Приправлена травами і спеціями, готова качалка набуває божественний аромат!

У відварному, тушкованому, смаженому і запеченому вигляді качалка чудово поєднується з усіма видами гарнірів і супутніх продуктів. Рульку подають до столу з розсипчастою кашею з гречки або рису, макаронними виробами, стравами з вареної і смаженої картоплі, тушкованими і свіжими овочами. Як самостійне блюдо качалка подається з томатним або сметанним соусом.

Ребро яловиче
Закрити

Ребро яловиче

Eat Eco, 1 кг

88,00 грн

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину – соковиті і ніжні яловичі реберця, які поставляються кращими українськими виробниками м'яса. Жирні та м'ясні ребра з яловичої туші – улюблений продукт хазяєчок, який використовується в приготуванні наваристого бульйону для холодцю, українського борщу, збірної солянки, насиченої м'ясної юшки або локшини.

З яловичих ребер виходять чудові холодні і гарячі закуски, запашне жарке, складні м'ясні салати. Окремо варто згадати головне блюдо шанувальників запеченого м'яса – реберця, приготовані на вугіллі. Реберця містять м'яку сполучну тканину – колагенову білкову плівку. Завдяки цій плівочці, смажені ребра виходять ніжними, соковитими і неймовірно смачними!

Рулька теляча
Закрити

Рулька теляча

Eat Eco, 1 кг

116,00 грн

Теляча рулька – це соковите яловиче м'ясо, яке вирізається з нижньої частини ноги яловичої туші. Рульку використовують для приготування ароматних і наваристих бульйонів для українського борщу, холодцю, студню, зельца, м'ясної юшки. З обрізного м'яса рульки виходять чудові гуляші і бефстроганов. Купити яловичину рульку – це придбати цілісний шматок свіжого м'яса, з якого вийде чудова запечена яловичина з часником і зеленню.

Теляча рулька – повноцінне джерело вітамінів і мікроречовин. М'ясо рульки містить вітаміни C, E, A, D, H, K, B-групи, PP-групи, магній, залізо, калій, фосфор, кальцій, селен, хром, цинк, натрій, чисті тваринні білки і жири. Стандартна порція вареної або тушкованої рульки забезпечує до 35–40% добової потреби організму в цінних мікрокомпонентах.

Стегно яловиче
Закрити

Стегно яловиче

Eat Eco, 1 кг

170,00 грн

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину – свіже пісне м'ясо з яловичого стегна (огузка). Стегнова яловичина – кращий продукт для приготування наваристого м'ясного бульйону, класичного гуляшу з ріпчастою цибулею і морквою, тушкованого м'яса з овочами і зеленню, запеченого окосту по-купецькому. З стегна виходить чудовий щільний фарш для домашніх котлет, биточків, голубців і фаршированого перцю в томатному соусі.

Стегно яловичини – це чисте натуральне м'ясо, яке відрізняється підвищеним вмістом тваринних білків. За вмістом протеїну, яловиче стегно випереджає такі визнані «комори білка», як свинина і баранина. Продукти і страви з стегнової яловичини корисні вагітним і годуючим жінкам, спортсменам і людям, чия діяльність пов'язана з підвищеними фізичними навантаженнями.

Теляча печінка
Закрити

Теляча печінка

Eat Eco, 1 кг

93,00 грн / кг

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину субпродукти – натуральну телячу печінку від кращих українських виробників м'яса. Це свіжий субпродукт, який не піддається заморожуванню і додатковій обробці. З телячої печінки виходять чудові страви, які люблять і дорослі, і маленькі гурмани – печінка по-строгановськи, печінка запечена з цибулею в сметанному соусі, печінкові медальйони і оладки.

Теляча печінка – смачний і корисний субпродукт, який відрізняється підвищеною засвоюваністю та харчовою цінністю. Печінка містить більше 40 мікросполук, серед яких – вітаміни D, E, H, K, C, B-групи, PP-групи, залізо, фосфор, калій, натрій, марганець, кальцій, кремній, хром, селен. Навіть невелика порція телячої печінки забезпечує до 60% добової потреби організму в корисних мікрокомпонентах.

Язик телячий
Закрити

Язик телячий

Eat Eco, 1 кг

255,00 грн

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину субпродукти – свіжий яловичий язик. Це делікатесний натуральний продукт, з якого виходять чудові холодні і гарячі закуски.

Яловичий язик – повноцінне джерело тваринних білків, жирів, вітамінів, мікро- і макроелементів. Він містить понад 30 корисних мікроречовин, серед яких – вітаміни E, C, A, B-групи, PP-групи, фосфор, залізо. натрій, марганець, цинк, йод, калій, магній, кальцій, складні амінокислотні з'єднання. Калорійність готового яловичого язику становить оптимальні 170–175 ккал/100 г продукту.

Яловичий балик
Закрити

Яловичий балик

Eat Eco, 1 кг

225,00 грн

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину баликову, яка виробляється українськими лідерами м'ясопереробної промисловості. Це натуральне свіже м'ясо, яке не піддається термічній і хімічній обробці. Якість м'яса підтверджується відповідними сертифікатами Державної служби санітарно-епідеміологічного контролю.

Балик з яловичини – делікатесне м'ясо ошийка яловичої туші, яке відноситься до елітних м'ясних продуктів. М'ясо ошийка має тонкі жирові прошарки. Тому воно вважається однією з найбільш соковитих яловичих вирізок. З ошийкового м'яса виходять смачні домашні балики зі спеціями – чудова альтернатива купівельним ковбасам і копченині.

Яловичий гуляш
Закрити

Яловичий гуляш

Eat Eco, 1 кг

138,00 грн

Купити яловичину для гуляшу – це доторкнутися до дивовижно смачної і ароматної угорської кухні, яка включає в себе понад 50 страв з яловичини! З яловичих шматочків виходить чудове тушковане і смажене м'ясо, гуляш в томатному і сметанному соусі, рублені котлети, тефтелі і бітки. Гуляш чудово поєднується з гарнірами з картоплі, свіжих і тушкованих овочів, макаронних виробів.

Яловичий гуляш – не тільки смачний, але і корисний продукт. М'ясо включає в себе вітаміни C, A, E, H, B-групи, PP-групи, залізо, фосфор, калій, магній, мідь, йод, марганець, селен, насичені жирні кислоти, моно- і дісахариди, зольні і крохмалисті компоненти. При помірному споживанні, яловичина покращує склад крові і попереджає розвиток анемії.