Яловича вирізка

349,00 грн / кг

Eat Eco, 1 кг

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину філейну – ніжне і соковите м'ясо, з якого можна приготувати найкращі страви світової кухні! З яловичого філе виходять ароматні та ніжні ростбіфи, стейки, шніцелі, лангети і ескалопи. Любителі відпочинку на природі використовують яловичу вирізку для приготування запеченого м'яса у власному соку і гриль-стейків на решітці.

Яловича вирізка чудово поєднується з усіма видами гарнірів. Тушковане, смажене і запечене філе подається до столу зі свіжими і тушкованими овочами, макаронними виробами, стравами з картоплі і квасолі. Серед широкого розмаїття яловичого м'яса, філейна вирізка – самий нежирний і низькокалорійний продукт.

Артикул: 7041 Категорія: Теги: ,
Опис

Яловича вирізка – це ніжне і соковите м’ясо з спинної частини яловичої туші. Філе зі спинної частини вважається одним з найбільш цінних видів яловичини. Характерні ознаки філейної вирізки – відсутність хрящів, жил, костей і жирових прошарків. Завдяки цьому, з вирізки виходять чудові біфштекси, ростбіфи, ескалопи і стейки. На Сицилії з вирізки готують запашне карпаччо у майонезному соусі. Гурмани туманного Альбіону воліють пікантну вирізку по-трафальгарски. В Америці з яловичого філе готують шкварчащі клаб-стейки. Словом, купити яловичину – це придбати м’ясо, з якого виходять найкращі гарячі страви світу!

Вирізка з яловичини – саме пісне і ніжне м’ясо, яке тільки можна знайти в яловичій туші. Це соковитий м’ясний продукт, що володіє тонкими м’ясними волокнами і м’якою текстурою. Вирізка містить не більше 5–10% тваринного жиру. Тому страви з цього виду м’яса часто включаються в дієтичне меню санаторних їдалень і ресторанів. З яловичого філе виходять надзвичайно смачні відбивні у власному соку, ніжні лангети, ароматні шніцелі і пахнучі димком гриль-стейки. До речі, запечена в духовці або на гриль-сітці вирізка не зашкодить навіть крихкому дитячому організму.

Страви з яловичини однаково смачні в смаженому, тушкованому і запеченому вигляді. Тушковану вирізку найчастіше подають до столу з кашами, макаронними виробами, овочами і зеленню. Смажене яловиче філе чудово поєднується з тушкованими і свіжими овочами, стравами з картоплі і рису. Запечене яловиче м’ясо – ароматне і смачне блюдо, яке часто подається до святкового столу з томатними і молочними соусами. Чи варто говорити, що яловича вирізка, приготована на барбекю – найпопулярніше і бажане блюдо для пікніка на природі, в колі сім’ї та друзів.

Щоб придбати яловичу вирізку, скористайтесь ресурсами сайту «Еко-Лавки». М’ясо оформляється за попередньою заявкою, як передзамовлення.

Додаткова інформація
Страна производитель

Україна

Вес/Масса

1 кг

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Яловича вирізка”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *