Вироби макаронні трубчасті “Пера”

23,00 грн

PASTELIA, 400 г

Макарони «Пера» ТМ Pastelia – натуральні макаронні вироби трубчастого виду. Це смачний борошняний продукт, який входить в основу відомих всьому світу страв – макаронної запіканки з помідорами і сиром, макаронів з овочами і морепродуктами, «швидкої» лазінні і макаронів по-флотськи з соковитим курячим фаршем або шматочками смаженої свинини. Крім того, трубчасті макарони – кращий інгредієнт для приготування вегетаріанських паст і гарнірів.

Макарони «Пера» – смачний і корисний продукт із насиченим мікроелементним складом. Макарони містять вітаміни E, K, A, B-групи, PP-групи, фосфор, залізо, калій, натрій, складні цукри і унікальну рослинну амінокислоту – триптофан. При розумному вживанні, страви з макаронів оптимізують рівень гемоглобіну в крові, зміцнюють серцевий міокард і кісткові тканини організму.

Артикул: 0067 Категорія: Теги: ,
Опис

Макарони «Пера» ТМ Pastelia – натуральні макаронні вироби, які відносяться до всесвітньо відомих трубчастих макаронних продуктів. Відомості про перших «трубчастих мотузок» були отримані вченими з знаменитого нотаріального Акту Генуї, фіксуючого винахід якимсь Луїджі Керрони «порожніх макароніс». Нотаріальний Акт датований 4 лютого 1279 року! Виходить, смачні і ароматні «порожні макароніс» балують гурманів всієї планети ось вже більше 700 років! І, варто зауважити, популярність італійських макаронів рік від року тільки зростає.

Макарони «Пера» ТМ Pastelia – натуральний борошняний виріб, який проводиться за стародавньою рецептурою кращих середземноморських шеф-кухарів – куокко. Тісто для макаронів виготовляється з суміші пшеничного борошна вищого та першого сорту, з додаванням очищеної води, яєць і солі «екстра». Відомо, що збагачення тіста стабілізаторами і ароматизаторами впливає на щільність структури макаронів. Тому майстри ТМ Pastelia цілеспрямовано виключили з технологічного ланцюжка застосування стабілізуючих і поліпшуючих добавок. У підсумку, готові макарони виходять ніжними і надзвичайно смачними.

Макарони «Пера» – кращий інгредієнт для приготування смачних, поживних і ароматних страв. З макаронів виходять чудові гарніри з томатним і сметанним соусом, насичені запіканки з сиром, «швидкі» лазінні з рибою або м’ясом, макаронні пасти з шматочками смаженої свинини, яловичини або індички. Окремо варто відзначити страви з макаронів з овочами і морепродуктами. Макарони з креветками і ріпчастою цибулею, з помідорами і баклажанами, з мідіями і кальмарами, з сиром і брокколі – рецептів з трубчастими макаронами налічується більше ста видів!

Макарони «Пера» – смачний і корисний борошняний виріб, який при розумному вживанні приносить організму чималу користь. Макарони з пшеничного борошна – багате джерело вітамінів E, K, A, B-групи, PP-групи, фосфору, заліза, калію, натрію, вуглеводів, рослинної клітковини, складних сахаридів і унікальної рослинної амінокислоти – триптофану. Доведено, що страви з макаронів підвищують стресостійкість організму, попереджають розвиток безсоння, оптимізують рівень гемоглобіну в крові, зміцнюють серцевий міокард і кісткові тканини організму.

Додаткова інформація
Торгівельна марка

Вес/Масса

Страна производитель

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Вироби макаронні трубчасті “Пера””“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *