Класична кухня італійського півострова подарувала нам не тільки багатьма улюблену лазанью, піцу і салат капрезе, але і пасту. Серед фарфале, тальятеле, лінгуїне, спагеті і пенне особливо виділяються фузіллі. Ці прекрасні макаронні вироби мають форму спіралі і дуже улюблені багатьма людьми і навіть прискіпливими гурманами. Ці чудові спіральки чудово утримують на собі соуси і відмінно підійдуть і в якості основного блюда, і як гарнір. Ми з радістю пропонуємо Вам спробувати чудові макарони фузіллі «Спіральки» від торгової марки «PASTELIA».
Дотримуючись класичним італійським традиціям приготування пасти, ці чудові макарони виготовлені з борошна твердих сортів пшениці, яка також відома як дурум. Сорт борошна є важливою особливістю і дозволяє цим макаронним виробам бути більш корисними для організму і насичувати його безліччю корисних речовин. Такі макарони, на відміну від макаронів з борошна м’яких сортів, містять в своєму складі особливий кристалообразний крохмаль. Такий крохмаль, на противагу амфорних, не руйнується при термічній обробці, завдяки чому утримує білок. Це сприяє якісному насиченню організму корисними та поживними речовинами.
Також варто зауважити, що макарони з пшеничного борошна твердих сортів містить в своєму складі вітаміни групи В, калій, фосфор, залізо, кальцій, а також ненасичені жири, які сприятливо впливають на стан шкіри, роблячи її більш еластичною і пружною. А ненасичені жири, які містяться в макаронних виробах з пшеничного борошна твердих сортів, покращують і позитивно впливають на стан шкіри, роблячи її більш привабливою, пружною і еластичною.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.