Проданий

Закрити
Аджика по-болгарськи
Карпати Насолоджуйся, 290 г
Аджика по-болгарськи – напрочуд смачна і ароматна паста, яка виготовляється тільки з натуральних інгредієнтів. Для приготування аджики використовуються стиглі та соковиті плоди томатів і болгарського перцю. Щоб надати аджиці островато-пряний смак, технологи додають у пасту, сушений часник, гострий перець і суміш пряних трав.
Аджика по-болгарськи – найкраща приправа до м'ясних і рибних страв. Паста чудово поєднується з тушкованою, смаженою і запеченою яловичиною, свининою, телятиною, бараниною, м'ясом птиці. Аджику додають до запеченої на вугіллі червоної і білої риби, ковбасок-гриль, овочевих гарнірів і запіканок.