Вареники з мʼясом свинини

285,00 грн

Шедеврики, 800 г

Купити вареники з м'ясом ТМ «Шедеврики» – це отримати до столу смачне, ароматне і поживне блюдо, позбавивши себе від монотонного і кропіткого ліплення напівфабрикатів. «Шедеврики» виготовляються тільки з натуральних інгредієнтів, без додавання консервантів і покращувачів смаку.

«Шедеврики» з м'ясом – не тільки смачний, але і корисний продукт. Вареники містять натуральний свино-яловичий фарш з знежиленого м'яса вищого сорту. Свинину і яловичину дієтологи називають реактором хімічних процесів в організмі. Тому вареники зі свинячо-яловичий фарш – кращий продукт для поповнення запасів енергії організму.

Артикул: 0340 Категорія: Теги: ,
Опис

Купити вареники з м’ясом ТМ «Шедеврики» – це означає позбавити себе від трудомісткого замішування тіста, копіткого приготування фаршу і монотонного ліплення напівфабрикатів. «Шедеврики» подбали про те, щоб ви без зусиль отримали до столу смачне, ситне і при цьому незвичайне блюдо. М’ясні вареники можуть подаватися з майонезом, вершковим маслом, кетчупом, томатним або сметанним соусом. Якщо запекти напівфабрикати в духовці з сиром, овочами і зеленню, вийде вишуканий королівський обід.

ТМ «Шедеврики» пропонує купити вареники з м’ясом, які виготовляються в умовах високотехнологічного виробництва. За фірмовою технологією компанії, всі інгредієнти для напівфабрикатів проходять подвійну механічну обробку. Тісто піддається двоступеневому микшуванню. М’ясо двічі перемелюється в промислових агрегатах. В результаті виходять смачні вареники з ніжним м’ясним фаршем і тонким однорідним тістом.

«Шедеврики» з м’ясом виготовляються тільки з натуральних продуктів. Тісто для вареників замішується з пшеничного борошна вищого сорту. Фарш виходить шляхом механічної переробки знежиленої яловичини і свинини першого сорту, з додаванням ріпчастої цибулі і спецій. В якості спецій виступає пряна суміш чорного меленого перцю, паприки, коріандру і запашного перцю. Інгредієнти для вареників проходять електронне дозування у відповідності з фірмовою рецептурою компанії.

Перед додаванням в тісто, фарш витримується в холодильних камерах від півтора до двох діб. За цей час м’ясна маса позбавляється від зайвої вологи, яка неминуче утворюється при рубці і дрібному помелі м’яса. Завдяки витримці при температурі 0…+1 °C, фарш насичується спеціями і знаходить чудовий аромат. Крім того, перцева суміш виступає в якості природного консерванту. Завдяки цій добавці, напівфабрикати зберігаються в замороженому вигляді без втрати якості продукту.

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Вареники з мʼясом свинини”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *