Вареники з капустою – один з найпопулярніших видів українських вареників. Незважаючи на видиму простоту рецепту, вареники з капустою – улюблене блюдо «всіх народів і поколінь». Їх люблять не тільки в українській глибинці, але і по всій Європі. Капустяні вареники входять в борошняне меню багатьох європейських кафе і ресторанів. Поряд з картопляними і сирними варениками, вони є одним з відомих українських страв по всьому світу. Зрештою, вареники з капустою – це дуже смачно!
Вареники з капустою ТМ «Шедеврики» – ароматний і ситний продукт, який прикрасить будь-який вишуканий обід. Тісто для вареників замішується на основі органічної пшеничного борошна, з додаванням курячих яєць і рослинного крохмалю. Щоб борошняна маса виходила ніжною і водночас пластичною, кулінари ТМ «Шедеврики» застосовують фірмову технологію «повторного замішування». Для приготування картопляного фаршу використовується екологічно чиста картопля і ріпчаста цибуля.
Капустяні «шедеврики» – гаряче блюдо, яке чудово поєднується з усіма видами соусів, підлив, зажарок. В ідеальному варіанті, вареники з капустою подаються з цибулевою або цибульно-грибною засмажкою на рослинному маслі. Вони широко поширені в раціоні людей, які дотримуються церковних постів, лікувально-профілактичних дієт та іншіх цілющіх утримань від жирної м’ясної їжі. Це найкраще блюдо дієтичної пісної кухні.
Можливий і більш «ситний» спосіб приготування напівфабрикатів. Вареники відварюються в підсоленій воді, а потім приправляються ароматною м’ясною підливкою з шматочками копченого бекону або шкварок. Щоб приготувати смачне святкове блюдо, вареники з капустою можна запекти в сметанно-цибульному соусі, з додаванням твердого сиру та часнику. Перед подачею на стіл, капустяні «шедеврики» приправляються дрібно посіченою зеленню петрушки і кропу.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.