Качина грудинка копчена

125,00 грн

Fago, 90 г

Качина грудинка ТМ «Fago» – копчене м’ясо качки, яке відноситься до елітних холодних закусок. Для виготовлення цього продукту кулінари використовують філейні м’ясні частини нежирної качки, які піддають «м’якому» холодному копченню в поєднанні з розмарином, кмином, коріандром і сумішшю гострих перців. Готова грудка виходить незвичайно ніжною, смачною, ароматною і поживною. Це вишукано ніжне копчене м’ясо птиці проявляє відмінні смакові якості і в чистому вигляді, і у складі гарячих і холодних страв – м’ясних юшок, супів, овочевих і м’ясних салатів, італійського спагетті.

Немає в наявності

Хотите мы сообщим Вам, когда товар появится в наличии?

Артикул: 4106 Категорія: Тег:
Опис

Качина грудинка ТМ «Fago» – делікатесне м’ясо качки, яке виготовляється за технологією «м’якого» холодного копчення. Цей елітний м’ясний продукт подається до столу і як самостійна закуска, і в складі більш складних гарячих і холодних страв. Як окрема холодна закуска копчена грудинка чудово поєднується з гострими і пікантними томатними соусами, свіжими овочами, твердими і напівтвердими сирами. Нарізана кубиками або смужками качина грудинка – чудовий інгредієнт для приготування овочевих і м’ясних салатів, закусочних бутербродів і тостів, а також гарячих перших страв – української збірної солянки, горохового супу, м’ясного рагу з картоплею і цибулею.

Качина грудинка ТМ «Fago» – дуже смачний і ситний м’ясний продукт, який виробляється з вирізки нежирної качки м’ясної породи. Вирізка з качиної тушки маринується в сухому маринаді, що складається з харчової солі і композиції спецій – кмину, розмарину, коріандру, перцевої багатокомпонентної суміші. Шматочки грудинки «маринуються» в гостро-прянiй суміші не менше 15 годин, після чого надходять в камеру холодного копчення. Продукт виготовляється без додавання харчових барвників, ароматизаторів, покращувачів смаку та консервантів. Тому готова копчена грудинка володіє прекрасним смаком і ароматом натурального копченого м’яса.

Качина грудинка ТМ «Fago» – це ніжне копчене м’ясо, яке проявляє відмінні смакові якості і в чистому вигляді, і у складі гарячих і холодних страв – м’ясних юшок, супів, салатів, італійського спагетті. М’ясо качки чудово поєднується з вареними, тушкованими і запеченими овочами, борошняними виробами, свіжими і запеченими фруктами, кашами з гречки і рису, морепродуктами. Крім того, качина грудка значно підвищує поживну цінність страв, адже копчене качине м’ясо – чудове джерело вітамінів A, K, E, B-групи, PP-групи, калію, заліза, магнію, йоду, кальцію, цинку, органічних амінокислот, а також «архітекторів» клітин організму – білкових сполук.

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Качина грудинка копчена”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *