Сир Латтер 50%

59,00 грн

LatteR, 180 г

Безлактозний твердий сир, від торгової марки «LatteR», з ніжним сирно-вершковим смаком виготовляється з добірного натурального коров'ячого молока. У ньому повністю відсутні глютен, цукор і лактоза.

Склад: нормалізоване пастеризоване молоко, сіль харчова, агент затвердіння – хлорид кальцію, консервант – нітрат калію, фермент лактази 0,1%, натуральний барвник «Аннато», молокозсідальний ферментний препарат мікробного походження, бактеріальна культура мезофільних та термофільних молочнокислих бактерій.

Немає в наявності

Хотите мы сообщим Вам, когда товар появится в наличии?

Артикул: 2097 Категорії: , Тег:
Опис

Опис

Тверді сири, завдяки сполучуваності корисних і смакових властивостей, входять в повсякденний раціон великої кількості людей. І тільки невелика категорія людей з непереносимістю лактози не може собі цього дозволити. Але безлактозний твердий сир, від торгової марки «LatteR», зможе дозволити собі кожен. Цей натуральний сир з ніжним сирно-вершковим смаком виготовляється з добірного натурального коров’ячого молока. У ньому повністю відсутні глютен, цукор і лактоза.

Корисні властивості

Про користь сиру можна було б говорить багато, починаючи з того, що він є хорошим джерелом легко засвоюваного кальцію. Що білок в сирі знаходиться в тому вигляді, який дозволяє йому засвоюватися майже повністю (до 98%). І, закінчуючи тим, що сир позитивно впливає на обмін речовин, корисний для серцево-судинної системи, містить незамінні амінокислоти і мінерали. Вживання цього якісного продукту приведе в порядок органи шлунково-кишкового тракту, сприятливо позначиться на міцності кісток. Завдяки збалансованому змісту жирів і вітамінів, насичує організм життєвою енергією, що абсолютно необхідно для людей, що живуть повним і активним життям.

Сир твердий безлактозний «LatteR» чудово поєднується з усіма видами продуктів і може бути цілком самостійним поживним перекусом, оздоровлюючим організм і відновлюючим фізичні та розумові сили.

Склад

Склад: нормалізоване пастеризоване молоко, сіль харчова, агент затвердіння – хлорид кальцію, консервант – нітрат калію, фермент лактази 0,1%, натуральний барвник «Аннато», молокозсідальний ферментний препарат мікробного походження, бактеріальна культура мезофільних та термофільних молочнокислих бактерій.

Додаткова інформація
Торгівельна марка

Latter

Вес/Масса

250 г, 180 г

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сир Латтер 50%”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *