Яловичий стейк

564,00 грн

Eat Eco, 1 кг

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину стейк – елітний м'ясний продукт, який вирізується з грудної частини туші молодого бичка. Яловичий стейк відрізняється особливою ніжністю і соковитістю. Щоб м'ясо було м'яким і смачним, сирий стейк витримують у середньотемпературних камерах до повної ферментації і визрівання. З стейка виходить одна з кращих страв будь-якого святкового столу – смажена корейка по-боярські.

Яловичий стейк вимагає особливої технології приготування. Спочатку м'ясо «запечатується» на сковороді при температурі +230…+250 °C. Потім стейк перекладається на поверхню з температурою +170…+180 °C і доводиться до готового стану. «Запечатаний» стейк виходить дивовижно соковитим, смачним і ароматним.

Артикул: 5050 Категорія: Теги: ,
Опис

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину стейк – добірний м’ясний продукт, який виходить з частини грудної клітки туші молодого теляти. Яловичий стейк відноситься до елітних продуктів тваринництва. М’ясо для стейка вирізається виключно з туш молодих бичків віком від одного до півтора років. Це ніжне, соковите, в міру жирне і м’яке м’ясо, з якого готується одна з найсмачніших і святкових страв – смажена корейка на кістці. Купити яловичину корейку – це придбати м’ясо, яке стане головною стравою будь-якого святкового столу!

Яловичина стейк вирізається з тієї області туші бичка, м’язи якої практично не задіюються в русі. Тому стейк має і другу назву – легка або повітряна яловичина. При порційній обробці, яловиче м’ясо нарізається товстими шматками строго регламентованої товщини – не менше 2,5 і не більше 5,5 см. Розріз порційних шматків відбувається поперек м’ясних волокон. Такий крок дуже важливий для якісного обсмажування м’яса. При поперечному розрізі яловичий жир рівномірно просочує стейк по всій глибині і смажене м’ясо стає напрочуд соковитим, ароматним і смачним.

Яловичий стейк – витриманий продукт. М’ясо цього елітного розряду ніколи не надходить у продаж в парному вигляді. Яловичина для стейка проходить заплановану «плавну» витримку в середньотемпературних скринях при температурі 0…+1 °C. Період витримки триває 15–20 днів. За цей час відбуваються процеси ферментації м’яса. Воно настоюється, визріває і набирає форму, яка виключно підходить для приготування королівського стейка. За період визрівання м’ясо стає ніжним, м’яким і злегка рихлим – тобто,  ідеальним для обсмажування.

Яловичий стейк – тонкий аристократичний продукт, який вимагає особливої рецептури приготування. Для початку м’ясо обсмажується на відкритій сковороді при максимальній температурі +230…+250 °C. На цьому етапі м’ясо набуває щільну кірочку, яка «запечатує» стейк і не дає ароматному соку витекти назовні. Потім стейк перекладається на жарочну поверхню з температурою нагріву не більше 170–180 °C і доводиться до стану «м’ясо з кров’ю» або «м’ясо з сильно засмаженою скоринкою» – як того побажають дорогі гості столу.

Щоб придбати яловичий стейк, скористайтесь ресурсами сайту «Еко-Лавки». М’ясо оформляється за попередньою заявкою, як передзамовлення.

Додаткова інформація
Страна производитель

Україна

Вес/Масса

1 кг

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Яловичий стейк”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *