Смородина перетерта з цукром

45,00 грн

Eat Eco, 360 г

Чорна смородина з цукром – фірмовий рецепт провідних майстрів ТМ Eat Eco. Якщо ви бажаєте насолодитися насиченим смаком і ароматом натуральних ягід – заходьте в «Еко-Лавку» і сміливо купуйте смородиновий джем! Цей продукт стане чудовою добавкою до десертних страв, медових тостів і бісквіту. Для дитячого раціону конфiтюр – чудовий замінник висококалорійних імпортних солодощів. Адже шматочок тосту з джемом з смородини набагато корисніше і смачніше сумнівних ласощів з набором E-добавок, чи не так?

Склад: стиглі ягоди смородини, цукор.

Немає в наявності

Хотите мы сообщим Вам, когда товар появится в наличии?

Артикул: 3870 Категорія: Тег:
Опис

Опис

Чорна смородина з цукром – фірмовий рецепт провідних майстрів ТМ Eat Eco. Якщо ви бажаєте насолодитися насиченим смаком і ароматом натуральних ягід – заходьте в «Еко-Лавку» і сміливо купуйте смородиновий джем! Цей продукт стане чудовою добавкою до десертних страв, медових тостів і бісквіту. Для дитячого раціону конфiтюр – чудовий замінник висококалорійних імпортних солодощів. Адже шматочок тосту з джемом з смородини набагато корисніше і смачніше сумнівних ласощів з набором E-добавок, чи не так?

Джем з чорної смородини – не тільки вишукане частування, але і відмінний природний антибіотик. Наші предки називали ягоду «королівською смородою». Знавці нетрадиційних народних рецептів іменують її «джерелом здоров’я і довголіття». Аргументація до таких високих звань проста – фантастичний вітамінний склад «королівської ягоди»!

У чому користь продукту?

Джем з перетертої чорної смородини – 100% органічний солодкий продукт, який виготовляється без додавання консервантів, харчових барвників і моно-загусників. Виріб виготовляється лише з двох компонентів – добірних ягід чорної смородини і бурякового цукру. Завдяки цьому, джем відрізняється підвищеною харчовою цінністю.

Продукт містить понад 30 вітамінів і мікроелементів. Серед них – «вітаміни молодості і здоров’я» K, E, C, B-групи, PP-групи, залізо, кальцій, фосфор, калій. Клітковина ягоди – щедре джерело фітонцидів, флавоноїдів, пектинів, ефірних олій, органічних кислот.

Одна десертна ложка джему – це 20 ягідок смородини. Саме така кількість покриває добові потреби організму у вітаміні C.

Застосування в кулінарії

Не помилимося, якщо скажемо: джем з чорної смородини – один з найулюбленіших видів конфітюру в раціоні дорослих і маленьких ласунів. Продукт використовується як смачна і ароматна начинка до домашніх пирогів, тортикiв, фруктових салатiв і сендвічів. Смородина чудово поєднується з молочними і сирними продуктами – йогуртами, кефіром, фруктово-молочними коктейлями і мусами. Це ідеальна добавка до ніжних сирників і домашніх оладок, українських вергунiв і пампушків. Кілька ложок варення перетворять просту кондитерську випічку в справжній імператорський десерт, який не соромно подати до найвишуканішого солодкого столу!

Склад: стиглі ягоди смородини, цукор.

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Смородина перетерта з цукром”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *