Гарячий, смачний, зігріваючий не тільки тіло, а й душу, чай улюблений багатьма і радує нас в будь-який час року. Культура вживання цього напою багата і своєрідна майже на всіх континентах нашої планети. Але чай не обмежується тільки одним видом рослини, в різних куточках світу чай роблять з різних компонентів і у кожної варіації є свій унікальний рецепт і технологія приготування. У нас, ще до появи зелених, чорних, білих або навіть червоних чаїв, було прийнято заварювати чай з цілющих трав, сушених фруктів і рослин. Ми пропонуємо Вам спробувати чудовий корисний чай «Шипшина і ромашка», який несе в собі величезну користь своїх натуральних компонентів.
Цей чудовий та корисний чай порадує Вас цікавим смаком, багатим і яскравим ароматом, а також сприятливим впливом на організм. Шипшина давно відома як унікальний цілющий засіб. Кількість аскорбінової кислоти в плодах шипшини значно більша ніж в лимоні або смородині, завдяки чому шипшина чудово впливає на імунну систему, зміцнює її і допомагає оберігати організм. Шипшина також є чудовим природним антиоксидантом і надає значний бактерицидний ефект. Завдяки всім цим властивостям чай з плодів шипшини дуже корисно пити з метою профілактики під час епідемій, простудних і вірусних захворювань.
Ромашка, яка також присутня в цьому прекрасному чаї, порадує дивовижними корисними властивостями, завдяки своєму хімічному складу. Ромашка має дезінфікуючий ефект, допомагає впоратись зі спазмами, сприятливо впливає на функціонування травної системи. Також ромашка сприяє очищенню організму від шлаків і токсинів та є відмінним заспокійливим засобом, який дуже корисний для здорового сну і відпочинку.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.