Рулька теляча

116,00 грн

Eat Eco, 1 кг

Теляча рулька – це соковите яловиче м'ясо, яке вирізається з нижньої частини ноги яловичої туші. Рульку використовують для приготування ароматних і наваристих бульйонів для українського борщу, холодцю, студню, зельца, м'ясної юшки. З обрізного м'яса рульки виходять чудові гуляші і бефстроганов. Купити яловичину рульку – це придбати цілісний шматок свіжого м'яса, з якого вийде чудова запечена яловичина з часником і зеленню.

Теляча рулька – повноцінне джерело вітамінів і мікроречовин. М'ясо рульки містить вітаміни C, E, A, D, H, K, B-групи, PP-групи, магній, залізо, калій, фосфор, кальцій, селен, хром, цинк, натрій, чисті тваринні білки і жири. Стандартна порція вареної або тушкованої рульки забезпечує до 35–40% добової потреби організму в цінних мікрокомпонентах.

Артикул: 5048 Категорія: Теги: ,
Опис

Теляча рулька – це нижня частина ноги яловичої туші, яка відноситься до першого сорту яловичого м’яса. З рульки виварюється чудовий бульйон для українського холодцю, борщу, м’ясної юшки, збірного студню і ароматного м’ясного зельца. М’якоть рульки відома як ніжна і соковита яловичина, яка чудово піддається варінню, тушкуванню, смаженню на відкритій сковороді, запіканню в духовій шафі. «Еко-Лавка» пропонує купити яловичину рульку, з якої виходять найкращі ароматні і смачні мясні страви.

Існує думка, що рулька – другорядне м’ясо, придатне тільки для приготування наваристих бульйонів. Це абсолютно не так. З рульки готують понад 30 всесвітньо відомих страв, серед яких – арабська рулька в гострому соусі наршараб, чеське яловиче коліно в пивному маринаді, італійська рулька по-міланськи з петрушкою і часником, баварська рулька з перцем, угорська гуляшна рулька. Справжні знавці м’яса прекрасно знають, що купити яловичину рульку – це придбати шматок соковитого і ніжного м’яса, гідного самих утішних слів!

Існує кілька способів оброблення телячої рульки – американський, китайський, російський, мексиканський, арабський. Незалежно від способу отримання цього м’яса, у рульки залишається деяка кількість сполучних тканин, хрящів і сухожиль. При грамотному приготуванні рульки, ці очевидні мінуси перетворюються в великі плюси. Сухожилля, хрящі та сполучні тканини – багаті джерела тваринного білка і жиру. При «плавній» термообробці телячої рульки (тушкування на повільному вогні, запікання при температурі не більше +160 °C), хрящі та сполучні тканини насичують м’якоть яловичини коллагенами і еластинами – тваринними білками, пом’якшуючими м’ясо.

Теляча рулька – багата скарбниця вітамінів і мікроречовин. У м’ясі ляшки містяться вітаміни C, E, A, D, H, K, B-групи, PP-групи, магній, залізо, калій, фосфор, кальцій, селен, хром, цинк, натрій, чисті тварини білки, жири і органічні кислоти. Лише 200–250 г відварної або тушкованої рульки забезпечують до 30–40% добової потреби організму в мікроелементах і замінюють 1,5–2 л жирного домашнього молока.

Щоб придбати телячу рульку, скористайтесь ресурсами сайту «Еко-Лавки». М’ясо оформляється за попередньою заявкою, як передзамовлення.

Додаткова інформація
Страна производитель

Україна

Вес/Масса

1 кг

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Рулька теляча”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *