Вівсяні пластівці отримують з допомогою переробки вівса методом сплющивания з подальшим пропарюванням. Завдяки такій технології, Ви отримуєте зручну та м’яку текстуру, яка не втрачає своїх корисних властивостей при приготуванні. Каша з вівсяних пластівців володіє наступними властивостями:
- Вона містить велику кількість антиоксидантів, які пригнічують руйнівні процеси в організмі.
- Багатий вміст мікроелементів, таких як фосфор і кальцій зміцнюють всю кісткову систему.
- Обволікає оболонка пластівців, завдяки великому запасу клітковини сприяє придушенню запальних процесів всього шлунково-кишкового тракту.
Вівсяні пластівці – це відмінний варіант сніданку, як для дітей, так і для дорослих. Заливаючи молоком або водою, з використанням добавок у вигляді сухофруктів, меду, або свіжих фруктів, така каша буде достатньо поживною і забезпечить Вас енергією почуттям ситості на довгий час. Її особливо корисно вживати під час дієти, коли необхідний достатнє джерело білків і вуглеводів, але без шкоди для фігури.
З вівсяних пластівців можна робити борошно, шляхом перемелювання, а потім використовувати її у випічці для приготування смачного хліба, пирогів або дієтичного печива.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.