Вівсяне печиво ТМ «Саме» – чудова кондитерська новинка, яка виготовляється за фірмовим рецептом «Еко-Лавки». Для приготування тіста кондитери «Еко-Лавки» використовують високоякісне пшеничне борошно і очищені вівсяні пластівці. Натуральні інгредієнти забезпечують печиву дивовижний смак і аромат.
Вівсяне печиво – визнана ласощ для дітей і дорослих. Перші рецепти вівсяної випічки з’явилися ще в 18 столітті, в Шотландії. Спочатку це була невигадлива прісна випічка, без цукру, вершкового масла і супутніх домішок. Пізніше, в вівсяне печиво почали додавати цукор, ягоди, фрукти, солодкі приправи.
Вівсяне печиво ТМ «Саме» – це гармонійне поєднання ароматного кондитерського тіста, вівсяних пластівців і горіхів. Печиво виготовляється з пшеничного борошна вищого сорту, з додаванням арахісу і великих ягід сушеного винограду – родзинок. Вівсяні пластівці, родзинки і арахіс роблять печиво корисним і поживним продуктом.
Вівсяні пластівці – багате джерело вітамінів і мікроелементів. Вівсянка містить вітаміни E, B, C, сірку, залізо, кальцій, калій, цинк, магній. Крім того, у вівсяному печиві міститься корисний компонент изонитол. Ця речовина сприяє виведенню з організму шлаків і токсинів.
Арахіс (або земляний горіх) включає в себе 8 замінних і 12 незамінних амінокислот, калій, залізо, фосфор, магній, натрій. Арахіс славиться особливою поживною цінністю, оскільки на кожні 100 г горіха припадає 50 г рослинних жирів.
Родзинки відрізняються унікальним вітамінно-мінеральним складом. Цікаво, що при сушці (в тіні або під сонцем) виноградні ягоди повністю зберігають свій склад. Ізюм містить вітаміни A, C, B- і PP-групи, селен, фосфор, калій, цинк. Вівсяне печиво з родзинками благотворно впливає на роботу серцевого м’яза – міокарда.
Вівсяне печиво ТМ «Саме» покращує роботу шлунково-кишкового тракту, сприяє нормалізації артеріального тиску і рівня холестерину в крові.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.