Ошийок яловичий

139,00 грн / кг

Eat Eco, 1 кг

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину ошийок – соковиту і ніжну яловичу м'якоть, яка відмінно підійде для приготування натурального запеченого м'яса. З ошийка готують смачний кавказький шашлик з ріпчастою цибулею і помідорами, ароматну домашню буженину з часником і травами, соковиті рум'яні гриль-стейки і ескалопи, а також м'ясо по-царськи – апетитні м'ясні шматочки, смажені на барбекю з овочами і зеленню.

Ошийок – одна з найбільш делікатних м'ясних частин яловичої туші. Завдяки підвищеному вмісту жиру і м'яких сполучних волокон, яловичий ошийок – найкраще м'ясо для приготування соковитого і пишного фаршу. З цього виду м'яса виходять чудові домашні котлети, биточки, тюфтельки з томатним соусом, голубці, пельмені і зрази.

Артикул: 5044 Категорія: Теги: , ,
Опис

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину ошейкову (ошийок яловичий) – свіже, ніжне і соковите м’ясо, яке вирізається з яловичої туші в ділянці шиї. М’якоть ошийка містить до 10–15% яловичого жиру та сполучних тканин, які надають м’ясу дивовижну соковитість і м’якість. Тому ошийок – традиційний продукт, з якого готують ароматну яловичу буженину з часником і пряними приправами, ніжний кавказький шашлик, дивовижно смачні гриль-стейки і ескалопи.

Не менш гарний ошийок і в подрібненому вигляді. З ошийкової м’якоті виходить ніжний, соковитий фарш для домашніх котлет, рубаних биточків, голубців і фаршированого болгарського перцю. Завдяки жиру і сполучним волокнам, фарш виходить пишним, жирним і злегка вологим – тобто знаходить стан, ідеальний для подрібненого м’яса. Щоб фарш не втрачав своїх кращих якостей, його рекомендується зберігати в свіжому вигляді не більше 3–4 годин.

Купити яловичину ошийок – це придбати крупноволокнисте соковите м’ясо, що допускає будь-який з видів термічної обробки. Щоб страви з ошийка виходили смачними і не сухими, потрібно дотримуватись всього трьох правил. По-перше, м’якоть ошийка не можна довго мити під проточною водою, і вже тим більше вимочувати у воді. У цьому випадку м’ясо швидко втратить свій натуральний сік і готові страви вийдуть сухими. Найкраще розрізати ошийок на порційні шматки суворо поперек волокон, а потім замаринувати м’ясо у власному соку з додаванням приправ і спецій. В такому стані м’ясо може «почекати» початку обробки без втрати своїх смакових якостей.

По-друге, готувати ошийок в чистому вигляді не рекомендується – на сковороді або в духовці він швидко «висихає» і стає гумовим. Перед термообробкою м’якоть найкраще промаринувати в гірчиці або червоному вині, а під час приготування додати свіжі овочі та натуральні спеції. І в-третіх, щоб зберегти в ошейке весь яловичий сік, на початку приготування м’ясо потрібно «запечатати» – швидко обсмажити шматки м’якоті з усіх сторін на розпеченій сковороді. При дотриманні цих правил, смажений, тушкований або запечений ошийок вийде ніжним, соковитим і шалено смачним!

Щоб придбати яловичий ошийок, скористайтесь ресурсами сайту «Еко-Лавки». М’ясо оформляється за попередньою заявкою, як передзамовлення.

Додаткова інформація
Страна производитель

Вес/Масса

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Ошийок яловичий”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *