Обід 2. Бурий рис/гречка з запеченим курячим філе

Бурий рис – чудовий варіант гарніру, він вважається більш дієтичним і низькокалорійним, ніж звичайний шліфований рис. Куряче філе саме по собі дієтичне, ніжне, а в поєднанні з помідорами та сиром виходить соковитим і дуже смачним. Готується така страва швидко та просто. Зручно брати з собою на роботу і розігріти в мікрохвильовці. Калорійність 100 г бурого рису – 112 ккал. Калорійність 100 г готового курячого філе з помідорами під сиром – 130 ккал, відзначається також високий вміст білка – 17,3 г. У порції 150 г рису та 250 г м’яса під сиром – усього 493 ккал.

Нам знадобиться куряче філе – 400 г, бурий рис – 1 склянка, помідори – 2 шт., сир моцарелла – 200 г, кріп, петрушка – кілька гілочок, куркума, сіль, перець за смаком.
Приготування: Промити рис, відварити протягом 25 – 30 хвил. Поки рис вариться, нарізати філе довільними шматочками, обсушити, посипати сіллю, перцем і каррі, можна полити соєвим соусом і залишити на 15 хвилин. На розпечену сковороду викласти мариноване філе й обсмажити 5 – 7 хвилин з кожного боку. Потім викласти на нього скибочки помідорів. В останню чергу викладаємо скибочки сиру. Накрити кришкою й дати сиру розплавитися. Викласти куряче філе та рис на тарілку, посипати рубаною зеленню. Готово. Насолоджуйтеся!

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Обід 2. Бурий рис/гречка з запеченим курячим філе”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *