Обід 1. Рисова локшина з індичкою і овочами

Рисова локшина з куркою та овочами – смачна й невибаглива страва за мотивами азіатської кухні. В якості овочевого асорті в рецепті використовуються солодкий перець, огірок та морква, але за бажанням ви можете вводити й інші інгредієнти. Калорійність такої страви – 485 ккал.

Приготування: Індиче філе – 250 г нарізаємо невеликими шматочками й викладаємо в розпечену сковорідку з ложкою рослинної олії, обсмажуємо до рум’яної скоринки. Паралельно готуємо рисову локшину – 150 г; таку локшину варять не більше 2 – 3 хвилин. Готову локшину промиваємо холодною водою. Нарізаємо соломкою м’якоть половини болгарського перцю. Обсмажуємо на сковорідці 1 – 2 хвилини. Огірок нарізаємо смужками, моркву – тонкою соломкою. Обсмажуємо разом, прибравши перед цим зі сковорідки перець. Через пару хвилин у сковороду з огірком та морквою викладаємо обсмажений раніше перець і шматочки індичого м’яса. Перемішуємо і через хвилину додаємо відварену рисову локшину. Посипаємо гострим молотим перцем, наливаємо 6 – 7 ст. л. соєвого соусу або соусу теріякі і все перемішуємо протягом 5 хвилин. Усе, страва готова. Вже в тарілці можна зверху посипати нарізаною зеленою цибулею.

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Обід 1. Рисова локшина з індичкою і овочами”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *