Опис
Для профілактики збоїв у функціонуванні нирок та сечостатевої системи, травники ТМ «Naturalis» розробили інноваційний продукт – фіточай «Для нирок». «Еко-Лавка» пропонує купити фіточай всім, хто відчуває ниркові спазми, гострі і глухі болі в області нирок, набряклість тканин організму. За умови проходження повного фiтокурсу, продукт нормалізує діяльність ниркової системи, знижує кристалізацію солей в тканинах нирок, покращує загальне самопочуття.
Захворювання нирок – досить поширена група недуг. Головним чином, виникнення і розвиток хвороб нирок пов’язані з нерегулярним харчуванням, вживанням неякісних продуктів, порушенням обмінних процесів організму. Нерідко, захворювання нирок – наслідок спадкових, хронічних і гострих ниркових патологій. Щоб поліпшити роботу ниркової системи і пом’якшити можливі симптоми, фахівці ТМ «Naturalis» рекомендують регулярне вживання напою.
Користь продукту
Фіточай «Для нирок» – збалансований склад з 12 лікарських трав, коріння, плодів і квіток рослин. Провідними компонентами збору виступають:
• Звіробій. Рослина знижує запальні процеси в ниркових тканинах.
• Квітки ромашки. Мінерали, кумарини, флавоноїди і ефірні олії ромашки – кращі мікроелементи для попередження і терапії сечокам’яної хвороби.
• Спориш. Розм’якшує і виводить пісок, поліпи, дрібні камені із проходів нирок і жовчного міхура.
• Хвощ польовий. Комплексний природний «препарат» для лікування органів сечостатевої системи.
• Листя зеленого чаю. Інгредієнт виступає основою для решти компонентів. Надає на всі органи людини пом’якшувальну і заспокійливу дію.
Спробуйте «Чай для нирок» від магазину «Еко-Лавка»! Це ідеальний засіб для загального зміцнення організму!
Спосіб вживання
Один фільтр-пакет чайного збору заливається 200–300 мл гарячої води (при t=80–95 ºC). Напій настоюється не менше 3–5 хвилин. Дорослим рекомендується приймати по одній склянці теплого настою після їди. Частота прийому – 2–3 рази на день. Курс фітолікування – 8–10 днів. При необхідності, фiтокурс повторюється.
Склад
Збір включає в себе: звіробій, квітки ромашки, польовий хвощ, спориш, насіння кропу, листя брусниці, насіння льону, мелісу, плоди шипшини, березові бруньки, корінь лопуха, подрібнені листя зеленого чаю.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.