Сорго зерно — джерело білків і складних вуглеводів, різних вітамінів і мікроелементів. Борошно з цього зерна — дієтичний продукт, який підходить для людей з різними захворюваннями. По-перше, випічку з сорго можуть вживати люди з важкими хворобами кишечника (навіть з такими, як целіакія, оскільки сорго не містить глютен). По-друге, хліб із соргового борошна підходить для харчування діабетиків, людей з підвищеним рівнем холестерину. По-третє, сорго зерно рекомендується в дієтичному харчуванні людей з проблемами шкіри, слизових оболонок і навіть із нервовими розладами.
Цікавий факт: в сорго міститься дуже багато антиоксидантів, у 12 (!) Разів більше, ніж у чорниці.
Соргове борошно — джерело багатьох мінералів. Завдяки калію, магнію, фосфору, цинку, залізу, кальцію поліпшується робота серцево-судинної і нервової системи.
А різні вітаміни, у тому числі і групи В, позитивно впливають на роботу головного мозку, стимулюють синтез гемоглобіну, покращують обмін речовин і роботу органів зору.
Сорго містить фолієву кислоту, яка захищає від онко, підтримує імунітет і особливо корисна для вагітних і мам у період грудного вигодовування.
Соргове борошно можна спокійно використовувати замість пшеничного. Ви можете пекти хліб або різні пироги. Вони будуть не тільки смачні, але і дуже корисні, а також стануть приємним сюрпризом для людей, які не переносять глютенову продукцію.
У нашому магазині ви можете придбати соргове борошно найкращої якості.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.