Опис
Зернові культури є основним стрижнем багатьох національних кухонь світу. У нашій країні головна зернова культура – це пшениця. Найчастіше ми використовуємо саме пшеничне борошно для приготування всіляких смакоти, починаючи від випічки і закінчуючи пастою. Наш магазин натуральної продукції «Еко-Лавка» з великим задоволенням рекомендує Вам спробувати борошно з твердих сортів пшениці від торгової марки «Екород». Цей унікальний продукт якісно відрізняється від своїх аналогів з м’яких сортів. Саме таку муку використовують в італійській кухні на кожному кроці, починаючи від тіста для піци і закінчуючи тальятелле, пенне, тортільоні та спагетті.
Корисні якості
Користі у виробів з борошна твердих сортів набагато більше, ніж у м’яких сортів. Справа в тому, що в пшениці твердих сортів крохмаль перебуває в кристалічній формі, яка не деструктурується в процесі обробки. Кристалічний крохмаль зберігає в собі білок, який легко і швидко перетравлюється та засвоюється, а наш організм отримує багато енергії. Варто зазначити, що у м’яких сортах крохмаль має аморфну форму і він лише сприяє набору зайвої ваги.
Мінерали і вітаміни в такому борошні не єдина перевага. У виробах з цього продукту міститься ненасичені жири. Вони не тільки швидше розщеплюються, а й сприяють збереженню еластичності шкіри.
Кулінарні властивості і застосування
Борошно з твердих сортів пшениці відмінно підходить для випікання хліба та приготування домашніх макаронних виробів. Борошно відрізняється жовтуватим відтінком і має текстуру дуже дрібного піску. Хліб з нього виходить не тільки неймовірно смачний і корисний, але ще і може довго зберігатися. А домашня паста з цього продукту вийде просто чудовою. Спробуйте цей високоякісний продукт від торгової марки «Екород», і Ви зможете відкрити для себе багато смачних страв.
Склад
Борошно з твердих сортів пшениці
Відгуки
Відгуків немає, поки що.