Млинці з м’ясом – смачне борошняне блюдо з м’ясним фаршем, яке представляє традиційну національну кухню восьми держав. У Франції млинці називають по-французьки ніжно і трепетно – крипэ́з, в Індії м’ясні млинці – це до́са, в Англії – королівський панке́йкс. Монгольські кочівники до кумису воліють м’ясні млинці – гамбір. У ефіопів вони більш відомі як и́нджера. Словом, географія цієї страви має по-справжньому транснаціональний характер.
Млинці з м’ясом в українській кухні займають особливе, почесне місце. Це досить ситний продукт-напівфабрикат, який подається і до святкового, і до буденного столу. Перед подачею, млинці обсмажують в рослинному або вершковому маслі на відкритій сковороді. Можна запекти млинці в духовці при температурі 150–180 °C. Багато гурманів воліють їсти млинці холодними – з зеленню або гірчицею. Млинці чудово поєднуються зі сметаною, аджикою, майонезом, а також сирними, томатными і молочними соусами – сметанно-цибульним, часниковим, овочевим.
Млинці з м’ясом ТМ «Шедеврики» – смачний і корисний напівфабрикат, який виготовляється з натуральних інгредієнтів. Для приготування продукту технологи використовують органічне пшеничне борошно, молоко, курячі яйця, цукор, свино-яловичий фарш, цибулю і спеції. Тісто для млинців розкачується в розкачувальних агрегатах. Сучасне обладнання дозволяє досягати товщини борошняного аркуша не більше 1,5 мм. Тому «шедеврики» з м’ясом виходять незвичайно смачними, ніжними і насиченими.
Млинці з м’ясом – досить калорійний і поживний виріб. Незалежно від способу приготування, калорійність м’ясних млинців сягає 350–400 ккал/100 г продукту. Це ситне блюдо з підвищеним вмістом тваринних жирів, білків та рослинних вуглеводів. Порція з декількох м’ясних млинців наситить організм життєвою енергією на цілий день.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.