Показано 13 результати

Фільтри
Показати 24 36 48
Завтрак 1. Омлет с томатом и моцареллой
Закрити

Завтрак 1. Омлет с томатом и моцареллой

Яйца содержат большое количество легкоусвояемого белка (6 – 8 граммов в одном яйце), богаты витаминами, цинком, железом и кальцием. Яйцо – очень важный и сбалансированный продукт питания для наращивания мышечной массы. Если съедать в день омлет из 2 средних яиц, получаем 45% от суточной потребности в железе, фосфоре, калии и меди. Калорийность такого блюда – 150 – 170 ккал.

 

[vc_row][vc_column][woodmart_popup color="primary" size="large" align="left" title="приготовить/применить"][vc_column_text]
Приготовление: На сковородку выложить сливочное масло – 20 г (можно оливковое). 1 средний помидор нарезать кружками и выложить на сковородку. Когда томат выпустит сок, вылить сверху 2 яйца, взбитых с 1/2 стакана молока. Выложить на омлет тертый сыр и накрыть на 4 – 5 минут крышкой. Такой омлет можно выложить в тарелку на листья салата. Калорийность такого блюда – 150 – 170 ккал.
[/vc_column_text][/woodmart_popup][/vc_column][/vc_row]
Вечеря 1. Відварені м'ясо або риба з овочевим салатом
Закрити

Вечеря 1. Відварені м’ясо або риба з овочевим салатом

Тут все дуже просто. Будь-яке дієтичне м’ясо (телятина, філе курки або індички) відварити і подати страву з овочевим салатом, заправленим оливковою, лляною або конопляною олією. Добре додати в салат багато листя різнокольорових салатів, 1/2 авокадо для ситості, традиційні помідори, огірок, болгарський перець. Легко й смачно. Калорійність порції 200 г відвареного м’яса і 250 г салату – від 463 до 600 ккал, що залежить від обраного м’яса і авокадо (авокадо 100 г – 160 ккал).

Вечеря 2. Салат із запеченими баклажанами, помідорами і бринзою
Закрити

Вечеря 2. Салат із запеченими баклажанами, помідорами і бринзою

Влітку у кожного знайдеться стандартний набір в холодильнику! Баклажан, помідори і бринза (або будь-який сир м'яких сортів) – з них вийде така їжа, що пальчики оближеш! Виглядає апетитно, аромат – неймовірний, і готується просто й швидко. Якщо цю страву робити як запіканку – все разом запікати в духовці, то калорійність на порцію 300 г буде складати 460 – 521 ккал (ще залежить і від сиру). Тому ми “перехитримо” ці калорії і зробимо страву по-іншому. Запечемо овочі окремо, а потім додамо сир. Вийде на порцію 300 г всього 356 ккал. Можна подати і як гарнір, і як самостійне блюдо. Ну дуже просто і смачно!

[vc_row][vc_column][woodmart_popup color="primary" size="large" align="left" title="приготувати/застосувати"][vc_column_text]
Приготування: Крупний баклажан – 1 шт., помідори – 2 шт., 150 г бринзи, кілька гілочок кінзи та петрушки, 2 ст. л. оливкового масла, часник, чорний перець, морська сіль за смаком. Баклажан витримати 10 – 15 хвилин у холодній солоній воді, потім обсушити. Змазати деко маслом, викласти баклажан і помідори, помістити в духовку, розігріту до 230 градусів. Потім знизити температуру до 200 градусів і випікати по мірі запікання овочів (з помідора повинен виділитися сік). Запечені овочі викласти на тарілку й остудити. Зняти шкірку з овочів і пом'яти їх виделкою або порубати ножем ( це легко зробити, якщо овочі пропеклись). Посипати сіллю і перцем, полити олією, можна додати трохи яблучного оцту і за смаком вичавити пару зубків часнику. Перемішати. Зверху викласти бринзу, нарізану шматочками, або будь-який м'який сир, посипати рубаною зеленню.
[/vc_column_text][/woodmart_popup][/vc_column][/vc_row]
Обід 1. Рисова локшина з індичкою і овочами
Закрити

Обід 1. Рисова локшина з індичкою і овочами

Рисова локшина з куркою та овочами – смачна й невибаглива страва за мотивами азіатської кухні. В якості овочевого асорті в рецепті використовуються солодкий перець, огірок та морква, але за бажанням ви можете вводити й інші інгредієнти. Калорійність такої страви – 485 ккал.

[vc_row][vc_column][woodmart_popup color="primary" size="large" align="left" title="приготувати/застосувати"][vc_column_text]
Приготування: Індиче філе – 250 г нарізаємо невеликими шматочками й викладаємо в розпечену сковорідку з ложкою рослинної олії, обсмажуємо до рум’яної скоринки. Паралельно готуємо рисову локшину – 150 г; таку локшину варять не більше 2 – 3 хвилин. Готову локшину промиваємо холодною водою. Нарізаємо соломкою м’якоть половини болгарського перцю. Обсмажуємо на сковорідці 1 – 2 хвилини. Огірок нарізаємо смужками, моркву – тонкою соломкою. Обсмажуємо разом, прибравши перед цим зі сковорідки перець. Через пару хвилин у сковороду з огірком та морквою викладаємо обсмажений раніше перець і шматочки індичого м’яса. Перемішуємо і через хвилину додаємо відварену рисову локшину. Посипаємо гострим молотим перцем, наливаємо 6 – 7 ст. л. соєвого соусу або соусу теріякі і все перемішуємо протягом 5 хвилин. Усе, страва готова. Вже в тарілці можна зверху посипати нарізаною зеленою цибулею.
[/vc_column_text][/woodmart_popup][/vc_column][/vc_row]
Обід 2. Бурий рис/гречка з запеченим курячим філе
Закрити

Обід 2. Бурий рис/гречка з запеченим курячим філе

Бурий рис – чудовий варіант гарніру, він вважається більш дієтичним і низькокалорійним, ніж звичайний шліфований рис. Куряче філе саме по собі дієтичне, ніжне, а в поєднанні з помідорами та сиром виходить соковитим і дуже смачним. Готується така страва швидко та просто. Зручно брати з собою на роботу і розігріти в мікрохвильовці. Калорійність 100 г бурого рису – 112 ккал. Калорійність 100 г готового курячого філе з помідорами під сиром – 130 ккал, відзначається також високий вміст білка – 17,3 г. У порції 150 г рису та 250 г м’яса під сиром – усього 493 ккал.

[vc_row][vc_column][woodmart_popup color="primary" size="large" align="left" title="приготувати/застосувати"][vc_column_text]Нам знадобиться куряче філе – 400 г, бурий рис – 1 склянка, помідори – 2 шт., сир моцарелла – 200 г, кріп, петрушка – кілька гілочок, куркума, сіль, перець за смаком.
Приготування: Промити рис, відварити протягом 25 – 30 хвил. Поки рис вариться, нарізати філе довільними шматочками, обсушити, посипати сіллю, перцем і каррі, можна полити соєвим соусом і залишити на 15 хвилин. На розпечену сковороду викласти мариноване філе й обсмажити 5 – 7 хвилин з кожного боку. Потім викласти на нього скибочки помідорів. В останню чергу викладаємо скибочки сиру. Накрити кришкою й дати сиру розплавитися. Викласти куряче філе та рис на тарілку, посипати рубаною зеленню. Готово. Насолоджуйтеся!

[/vc_column_text][/woodmart_popup][/vc_column][/vc_row]
Обід 3. Каша з кіноа з овочевим салатом
Закрити

Обід 3. Каша з кіноа з овочевим салатом

Кіноа ідеально підходить для схуднення. Навіть незважаючи на високу калорійність (у 100 г продукту міститься 368 ккал), крупу можна використовувати в дієтах. Справа в тому, що вона містить харчові волокна, які тривалий час перетравлюються в кишечнику, створюючи ефект ситості. До каші з кіноа чудово підійде вітамінний овочевий салат з оливковим маслом. У салат за бажанням можете додати сир Тофу як додаткове джерело якісного білка. Пропорції овочів у салаті підбираєте за смаком. Цікаво, якщо він буде різнокольоровим. Калорійність порції такого салату (250 г) – 182 ккал.

Перекус 1. Сир з фруктами
Закрити

Перекус 1. Сир з фруктами

155,00 грн

Здоровий та ситний перекус – сир з фруктами! Це корисний продукт, який легко засвоюється. У сирі високий вміст корисних молочних амінокислот, які легко засвоюються організмом, насичують його і приймають участь у живленні й відновленні нервової системи, м'язових тканин. У сирі містяться такі вітаміни, як А, Е, С, В1, В2, В12, а також корисні макро- і мікроелементи: калій, кальцій, натрій, магній, фосфор, залізо, цинк, мідь, фтор. Високий вміст кальцію в сирі робить його одним з найкращих продуктів для здоров'я зубів та кісткової тканини. А замість сметани додамо фрукти – райська насолода! Калорійність 100 г продукту: сир 0% – 83 ккал, сир 5% – 119 ккал.

Перекус 2. Йогурт з ягодами
Закрити

Перекус 2. Йогурт з ягодами

155,00 грн

Йогурт, кефір або сир стануть вам чудовим перекусом, якщо вибирати варіанти без цукру. У кисломолочних продуктах міститься рекордна кількість поживних речовин і вітамінів. Ці продукти допомагають підтримувати тендітну мікрофлору кишечника і покращують обмін речовин. І все це завдяки великій кількості біфідо- і лактобактерій, кальцію і фосфору, вітамінам А і групи В. Зробити смак більш яскравим допоможуть літні ягоди, лляне насіння або пластівці мюслі, насіння чіа та різноманітні рослинні шроти. Кисломолочний продукт у парі з клітковиною чудово втамовує голод, нормалізує обмін речовин і виводить токсини. 250 г йогурту з двома столовими ложками ягід дають приблизно 350 – 380 ккал.

Перекус 2. Сирники з кленовим сиропом
Закрити

Перекус 2. Сирники з кленовим сиропом

Багато хто люблять сирники. Але не завжди є час на приготування цієї страви. А як би хотілося на перекус взяти на роботу і насолоджуватись цією стравою протягом дня. Спеціально і лише для своєї мережі ми відкрили власне виробництво напівфабрикатів “Шедеврики”. Продукція ТМ “Шедеврики” – гордість мережі “Еко-Лавка”! У складі – тільки натуральні інгредієнти. Сир – тільки фермерський домашній. Використовуємо борошно вищого сорту, перепелині або курячі домашні яйця, посріблену воду, роблячи тим самим продукт ще більш вишуканим і по-домашньому смачним! Єдиний консервант – холод! Продукція аналогічна тій, яку б ви приготували вдома – ми потурбувалися про ваш час. Ми готуємо, а ви не забудьте лише взяти їх з собою на перекус! Калорійність 100 г цього продукту – 234 ккал. Калорійність кленового сиропу складає 261 ккал на 100 г, а для цієї страви буде достатньо 2 чайних ложок – 26 – 30 ккал.

Перекус 3. Білкові батончики
Закрити

Перекус 3. Білкові батончики

Батончики-мюслі, ласощі з граноли або інших злаків, з меду, пластівців, горіхів і сухофруктів, стануть чудовим смачним перекусом у першій половині дня. Основою білково-фруктових батончиків є сироватковий або соєвий білок з додаванням сушених фруктів і ягід. Білкові батончики рекомендуються всім, хто піддається великим фізичним навантаженням: спортсменам, постійним відвідувачам фітнес-клубів, людям, які знаходяться в дорозі. Батончики корисні і є чудовим варіантом легкого і смачного перекусу. Однак це стосується лише тих батончиків, до складу яких не входять цукор, ароматизатори, барвники і консерванти. Калорійність одного батончика в залежності від наповнювачів – від 75 до 125 ккал.

Перекус 3. Цельнозерновой хліб з сирним сиром
Закрити

Перекус 3. Цельнозерновой хліб з сирним сиром

М’які сири – перекус для гурманів. З ніжною текстурою, класичним ароматом і легким смаком, ними зручно перекусити на ходу. У 100 г цього продукту – 243 ккал, на бутерброд достатньо 40 г – 97,2 ккал. Чудовим і здоровим варіантом буде викласти такий сир на шматочок цільнозернового хлібу. Житньо-пшеничний хліб з додаванням 4-х видів насіння: соняшнику, льону, кунжуту і гарбуза. Посипаний сумішшю насіння. Цей хліб вже точно підійде для тих, хто слідкує за своєю фігурою.

Сніданок 2. Коктейль "Білково-полуничний рай"
Закрити

Сніданок 2. Коктейль “Білково-полуничний рай”

155,00 грн

Білкові коктейлі, що втамовують голод, складаються переважно з сироваткових або соєвих протеїнів і різних кисломолочних продуктів, наприклад, сиру, який створює відчуття насичення, надовго втамовує голод. Представницям прекрасної статі, які мріють позбутися зайвих кілограмів, протеїновий коктейль допоможе схуднути. Ідеально замінювати такими коктейлями сніданок або вечерю, тоді ви суттєво знизите добову калорійність і налаштуєте свій організм на зниження ваги.

[vc_row][vc_column][woodmart_popup color="primary" size="large" align="left" title="приготувати/застосувати"][vc_column_text]
Приготування: Важливо! Білковий порошок 2 ст. л. спочатку збити зі 100 мл води в блендері, потім додати нежирний йогурт або кефір 150 мл, висівки – 1 ст. л., 6 шт. полуниці середнього розміру, на кінчику ножа додати ваніль. Готуйте з задоволенням! У вас усе вийде! Калорійність такого коктейлю – 220 – 260 ккал.
[/vc_column_text][/woodmart_popup][/vc_column][/vc_row]
Сніданок 3. Гранола з фруктами.
Закрити

Сніданок 3. Гранола з фруктами.

155,00 грн

Це універсальний сніданок: сьогодні додайте ягоди, завтра фрукти і йогурт – і кожного разу буде нова страва. Дуже смачний і корисний сніданок! За бажанням можна додати мед, кокосову стружку, насіння льону або соняшнику.

[vc_row][vc_column][woodmart_popup color="primary" size="large" align="left" title="приготувати/застосувати"][vc_column_text]
Приготування: 2 ст. л. граноли залийте 1/2 склянки йогурту, зверху викладіть ягоди – 2 ст. л. Калорійність такої страви – 460 ккал; якщо додати мед, калорійність підніметься до 700 ккал.
[/vc_column_text][/woodmart_popup][/vc_column][/vc_row]