Малина перетерта з цукром

59,00 грн

Eat Eco, 360 г

Малина перетерта з цукром ТМ Eat Eco – одна з найбільш популярних пропозицій в натуральному асортименті «Еко-Лавки». По консистенції, малина з цукром нагадує легендарний французький конфітюр – ароматний ягідний сироп з фруктовими шматочками. Разом з тим, класичний джем з малини володіє більш глибоким ароматом і вираженим ягідним смаком.

Склад: стиглі ягоди малини, цукор.

Немає в наявності

Хотите мы сообщим Вам, когда товар появится в наличии?

Артикул: 3868 Категорія: Тег:
Опис

Опис

Малина перетерта з цукром ТМ Eat Eco – одна з найбільш популярних пропозицій в натуральному асортименті «Еко-Лавки». Першими цей рецепт придумали господарські шотландці в XVI столітті. Не пройшло і ста років, як слава про малиновий джем поширилася по всій Європі і досягла берегів Латинської Америки. По консистенції, малина з цукром нагадує легендарний французький конфітюр – ароматний ягідний сироп з фруктовими шматочками. Разом з тим, класичний джем з малини володіє більш глибоким ароматом і вираженим ягідним смаком. У повсякденному раціоні малина з цукром вживається як смачна і корисна добавка до молочних і кондитерських виробів.

Корисні властивості

Малиновий джем – без перебільшення, царський продукт. Про корисні якості цієї ягоди ходять справжні легенди. Малина – чарівне джерело вітамінів, мінеральних речовин, рослинних антиоксидантів і клітковини. Серед них:

• вітаміни – C, E, A, B-групи, PP-групи;

• мiкросполуки – магній, калій, хлор, йод, фосфор, бор, марганець, залізо, хром, селен.

При розумному вживанні, малина творить справжні чудеса! Страждаєте набряком? Приймайте щодня кілька чайних ложок джему – і ви забудете про цей симптом. Застуда або бронхіт? Чай з малиновим джемом – кращий засіб для зняття нежиті і зниження температури тіла. Завдяки підвищеному вмісту натуральних пектинів, малина «зв’яже» і виведе з організму солі важких металів.

Застосування в кулінарії

Малина перетерта з цукром – один з кращих інгредієнтів для приготування смачних кондитерських солодощів, борошняних виробів, святкових десертів і навіть м’ясних страв! Джем використовується в якості начинки для домашніх пиріжків, рулетів, пончиків, бісквітних і пісочних тортів. Це ідеальна добавка до ароматних фруктових салатiв і солодких соусів. З додаванням малинового джему подаються до столу чудові українські оладки, млинці, сирники, запіканка. Любителі вітамінізованих коктейлів можуть змішати джем з молоком і шматочками фруктів – апельсинів, яблук, ківі, бананів. У цьому випадку вийдуть чудові вітамінні фреші і муси. Такі напої піднімуть настрій і приведуть організм в тонус!

Склад: стиглі ягоди малини, цукор.

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Малина перетерта з цукром”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *