Лопатка яловича

200,00 грн

Eat Eco, 1 кг

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину лопатку (яловичу серединку) – натуральне свіже м'ясо від кращих українських виробників. М'якоть лопатки не містить кісток, хрящів і великих жил. Тому з лопатки виходять чудові м'ясні страви. Особливу поживну та енергетичну цінність мають страви з лопатки, тушковані або запечені в мультиварці.

Яловича лопатка – натуральний м'ясний продукт з насиченим мікроелементним складом. Серединка містить вітаміни H, E, K, D, B-групи, PP-групи, залізо, фосфор, калій, кальцій, селен, марганець, цинк, магній, натрій, тваринні білки і органічні амінокислотні з'єднання. Страви з лопатки наповнюють організм енергією і дарують відчуття ситості на цілий день.

Артикул: 5043 Категорія: Теги: , ,
Опис

Лопатка яловича – це соковите і пісне м’ясо, яке використовується переважно для тушкування, запікання і відварювання. «На кухнях» лопатку часто називають «яловичою серединкою». З серединки виходить чудовий бульйон для борщу, солянки, супу-локшини, м’ясної юшки. Обрізні м’ясні шматочки лопатки використовують для приготування рубаних биточків і ніжного фаршу для домашніх котлет, пельменів, м’ясних українських млинців. «Еко-Лавка» пропонує купити яловичину лопатку – натуральне м’ясо без ГМО-добавок, яке виготовляється кращими українськими компаніями.

Яловича лопатка – це так зване «заплечне м’ясо» або «заплечне філе», що володіє м’якою текстурою з великою кількістю дрібних прожилок і волокон. Заплечне філе відомо як одна з найбільш ніжних частин туші. З «запліччя» виходить фантастичне жарке по-українськи, татарське азу, угорський гуляш з овочами і зеленню. Деякі поціновувачі французької кухні готують із лопатки м’ясний тартар – нарізане тонкими смужками м’ясо з цибульно-часниковим соусом. Лопатка чудово піддається термообробці – варінню, обсмажуванню, запіканню і тушкуванню. Останнім часом вийшло безліч рецептів приготування лопатки в мультиварці. Тушкована або запечена в мультиварці лопатка – не тільки смачна, але ще і корисна страва.

Купити яловичину лопатку – це придбати м’ясний продукт з підвищеною харчовою цінністю та відносно невисоким вмістом жиру. Калорійність готового м’яса лопатки – всього 220 ккал/100 г продукту. Лопатка включає в себе більше 25 корисних мікросполук, серед яких – вітаміни H, E, K, B-групи, PP-групи, калій, магній, сірка, хлор, йод, марганець, молібден, кальцій, натрій, фосфор, залізо, цинк, тваринні білки, жири, незамінні органічні амінокислоти.

Відварні, смажені, запечені і тушковані страви з лопатки швидко заповнюють енергетичні запаси організму, попереджають розвиток анемії, покращують роботу серцево-судинної системи, сприяють зміцненню тканин шлунково-кишкового тракту. Зовсім не даремно відварне і тушковане м’ясо лопатки включають в дієтичний раціон лікувально-оздоровчих установ.

Щоб придбати яловичу лопатку, скористайтесь ресурсами сайту «Еко-Лавки». М’ясо оформляється за попередньою заявкою, як передзамовлення.

Додаткова інформація
Страна производитель

Вес/Масса

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Лопатка яловича”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *