Корисні властивості
Рисова паста, від торгової марки «Papino» – ідеальний вибір для людей, що стежать за своїм здоров’ям та вагою. Приємним бонусом є те, що вона не має жодних протипоказань до вживання. Оскільки даний продукт повністю не містить глютен, то поява алергічної реакції виключена. Рисова паста «Papino» насичена вітамінами групи B та мінеральними речовинами. Це робить її не тільки смачною, але й корисною, а вісім незамінних амінокислот, сприяють будові нових клітин. Рисова паста наділена величезною енергетичною цінністю, вона надовго позбавляє від відчуття голоду й містить в собі велику кількість складних вуглеводів, які значно знижують споживання жирів та цукру. Крім того, дієтологи всього світу настійно рекомендують включати її в щоденний раціон.
Спосіб приготування
Не існує продукту, з яким би рисова локшина не поєднувалась. Якщо ви приготуєте рисову пасту, від торгової марки «Papino», без будь-яких приправ або інших інгредієнтів, то відчуєте чистий та м’який смак рису. Ну, а якщо поексперементувати з різними рецептами й додати до неї ніжне м’ясо риби або інші морепродукти, то ви гарантовано відчуєте гастрономічну насолоду.
Спосіб приготування: паста засипається в киплячу підсолену воду, з розрахунку 100 г продукту на 1 л води. Перемішується, доводиться до кипіння й вариться на повільному вогні до готовності. Кілька разів акуратно перемішується. Час приготування до стану “al dente” – 10-12 хвилин. Готові макаронні вироби викласти на друшляк та промити водою. Допускається для вживання особам, хворим на целіакію (непереносимістю глютену).
Склад
Склад: рисове борошно, питна вода.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.