Крило куряче домашнє

85,00 грн

Eat Eco, 1 кг

Купити куряче м'ясо в порціях – це отримати можливість для приготування більш ніж 1 000 смачних і ароматних страв! Курячі крильця чудово піддаються термообробці. Субпродукти з курки смажать на відкритій сковороді з пікантними приправами, тушкують в сотейнику з овочами і фруктами, запікають в духовці або готують на сітці-гриль. Крильця-гриль давно вже стали справжньою культовою стравою!

Курячі крильця – один з найбільш дієтичних видів м'яса. Незалежно від способу приготування, калорійність крилець не перевищує 230 ккал/100 г продукту. Це в два рази нижче, ніж у свинині, яловичині або м'ясі качки. З курячих крилець виходять чудові м'ясні бульйони для легких супів і м'ясних юшок.

Артикул: 5012 Категорія: Теги: ,
Опис

Ще зовсім недавно домашні курячі крильця цінувалися лише як другорядна частина курячої тушки. Їх використовували виключно для приготування курячого холодцю або наваристого бульйону для українського борщу, супу або м’ясної юшки. Сьогодні ж кількість закусок і м’ясних страв із крил курки обчислюється сотнями і навіть тисячами. Крила смажать на відкритій сковороді, тушкують з приправами і спеціями, запікають на сітці-гриль. Смажені крильця на сітці стали справжньою культовою стравою!

«Еко-Лавка» пропонує купити куряче м’ясо в порціях, яке відмінно підійде для приготування домашніх страв, а також гарячих закусок на природі. Курячі крильця, як і інші частини курки – один з найбільш дієтичних видів натурального м’яса. Залежно від способу приготування, калорійність крилець варіюється в межах 180–230 ккал/100 г продукту. Найбільш калорійні субпродукти – крильця, смажені на відкритій сковороді в свинячому або курячому жиру (230 ккал/100 г). «Найлегші» і дієтичні – відварні крила (близько 180 ккал/100 г).

Купити куряче м’ясо в порціях – це отримати неймовірний простір для реалізації найсміливіших кулінарних рішень! Курячі крильця чудово піддаються термічній обробці. Субпродукти змішують з ароматними спеціями і смажать у відкритій сковороді, кладуть у сотейник з овочами або фруктами – тушкують на повільному вогні, запікають в духовці з картоплею і сиром, готують на паровій бані. Звичайно ж, найулюбленіша страва шанувальників запеченого м’яса – це крильця-гриль!

Для приготування смачних хрустких крилець на сітці, субпродукти попередньо маринують в кефірі, сметані, майонезі, пиві, сухому вині або у власному соку – з ріпчастою цибулею і часником. Лауреатом останнього конкурсу гриль-страв стали крильця, мариновані в бджолиному меді, змішаному з соєвим соусом. Крильця маринуються в медово-соєвому соусі 4–5 годин і запікаються на березовому або вишневому вугіллі до утворення золотистої хрусткої скоринки. Готові крильця притрушуються дрібно січеною зеленню петрушки, кропу, базиліка і молодого часнику. Виходить приголомшливе блюдо!

Щоб придбати домашні курячі крильця, скористайтесь ресурсами сайту «Еко-Лавки». М’ясо оформляється за попередньою заявкою, як передзамовлення.

Додаткова інформація
Страна производитель

Вес/Масса

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Крило куряче домашнє”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *