Ковбаса «Президентська»

499,00 грн / кг

Сегрос, 250 г

«Президентська» ковбаса – один з кращих елітних виробів в ковбасному асортименті «Еко-Лавки». Ковбаса виготовляється з трьох видів високоякісного м'яса – знежиленої яловичини вищого сорту, помірно жирної і нежирної свинини. Ковбасний фарш збагачується натуральною сумішшю спецій – меленим чорним перцем, меленим мускатним горіхом і ариллусом (мускатним кольором).

«Президентська» – 100% натуральний делікатесний продукт. Ковбаса відрізняється підвищеним вмістом тваринних жирів і білків, при зниженому вмісті вологи. Ковбаса чудово зберігає свої смакові якості як у холодильнику, так і на відкритому повітрі. Вона стане вишуканою і бажаною гостею на будь-якому святковому столі.

Артикул: 0425 Категорія: Тег:
Опис

«Президентська» ковбаса – справжній шедевр серед елітних ковбасних виробів. Назва цього делікатесу говорить сама за себе. Ковбасний фарш перемелюється з трьох видів високоякісного м’яса, з додаванням хребетного шпику і суміші пряних спецій. Ковбаса виготовляється методом «м’якого» сирого копчення при температурі не більше 20 °С. При «м’якій» технології обробки, тваринні білки, жири, вітаміни і мікроелементи зберігаються в ковбасі в номінальному стані.

«Президентська» ковбаса виготовляється з знежиленої яловичини вищого сорту, помірно жирної і нежирної свинини, з додаванням подрібненого хребетного шпику і екстракту спецій. В екстракт входять мелений чорний перець, мелений мускатний горіх і мацис (ариллус, мускатний колір). Суміш ариллуса, чорного перцю і мускатного горіха надає ковбасному фаршу вишукану пряно-пекучу пікантність. Крім того, ариллус виступає в якості натурального природного барвника. Він надає ковбасі природний відтінок.

Фарш для «Президентської» ковбаси перемелюється в триступінчатих промислових м’ясорубках. Перед копченням в кліматичному агрегаті, ковбасна маса поступає в центрифугу, у якій фарш звільняється від зайвої вологи. Завдяки цій процедурі, готова ковбаса відрізняється підвищеним вмістом тваринних жирів і білків, при зниженому вмісті вологи. Після обробки фаршу в центрифузі, термін зберігання готової ковбаси збільшується на 20–30%. Для «Президентської» він становить 90 діб (при температурі 0…+5 °C).

«Президентська» ковбаса – найкраща холодна закуска для багатого святкового столу. Її використовують у м’ясних нарізках-асорті, канапе, витончених бутербродах. Щільна консистенція, пряно-пекуча гострота і неповторний аромат – такі переваги цієї ковбасної вишуканості, яка навряд чи залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана.

Додаткова інформація
Торгівельна марка

Вес/Масса

Страна производитель

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Ковбаса «Президентська»”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *