Ковбаса «Московська» – це легендарний сирокопчений виріб, смак якого знайомий будь-якому гурману. Винятково смачна, ароматна, щільна, вона разюче відрізняється від інших ковбасних виробів фірмовим терпким ароматом і приємним гоструватим смаком. Ковбаса виробляється з яловичини вищого сорту, з додаванням хребетного сала і спецій. При виготовленні, ковбаса проходить суворий контроль на відповідність нормам консистенції, смаку, запаху, зовнішнього вигляду, виду фаршу на розрізі.
Ковбаса «Московська» – 100% натуральний ковбасний виріб. Ковбаса виготовляється з знежиленої яловичини вищого сорту і хребетного сала, з додаванням чорного меленого перцю, меленого мускатного горіха і цукру. Зміст яловичини регламентується нормами ДСТУ 4427:2005. Він становить не менш 35%. Щільна однорідна консистенція, суха зморшкувата оболонка, апетитна «горбистість» з чітко виділеними шматочками шпику – відмітні особливості цього якісного і неймовірно смачного ковбасного виробу.
Ковбасна маса для «Московського» рецепту готується методом потрійної переробки підготовленої яловичини. При механічній обробці, м’ясо переробляється до «середнього» рівня фракцій, віджимається від зайвої вологи, а потім рівномірно мікшується з подрібненими шматочками шпику і пряними спеціями. У результаті виходить ароматний фарш з підвищеним вмістом жирів, білків, при малому вмісті вологи. Завдяки «сухій» рецептурі, ковбаса здатна зберігається при температурі 0…+6 °C до 90 діб.
Ковбаса «Московська» – енергетично цінний харчовий продукт. Вона містить вітаміни E, K, B1, B2, елементи PP-групи, фосфор, магній, натрій, калій, йод, залізо, кальцій, сірку. Ковбаса прекрасно зберігається не тільки в холодильнику, але і у «польових» умовах. Тому вона вважається ідеальним продуктом для приготування смачних і ситних бутербродів «в дорогу».
Відгуки
Відгуків немає, поки що.