Ковбаса «Московська» с/к

479,00 грн / кг

Сегрос, 250 г

Ковбаса «Московська» – легендарний рецепт сирокопченої ковбаси, історія якого налічує більше 50 років. Ковбаса виготовляється з знежиленої яловичини вищого сорту, з додаванням хребетного сала, чорного меленого перцю, меленого мускатного горіха і цукру. Виріб відрізняється приємним гоструватим смаком і терпким ароматом.

Ковбаса «Московська» виготовляється по технології «потрійної переробки», яка передбачає видалення з ковбасної маси зайвої вологи. Завдяки «сухий» технології приготування, ковбаса прекрасно зберігається як в холодильнику, так і в «польових» умовах. «Московська» ковбаса – найкращий варіант закуски не тільки для святкового столу, але і для приготування бутербродів «в дорогу».

Артикул: 0422 Категорія: Тег:
Опис

Ковбаса «Московська» – це легендарний сирокопчений виріб, смак якого знайомий будь-якому гурману. Винятково смачна, ароматна, щільна, вона разюче відрізняється від інших ковбасних виробів фірмовим терпким ароматом і приємним гоструватим смаком. Ковбаса виробляється з яловичини вищого сорту, з додаванням хребетного сала і спецій. При виготовленні, ковбаса проходить суворий контроль на відповідність нормам консистенції, смаку, запаху, зовнішнього вигляду, виду фаршу на розрізі.

Ковбаса «Московська» – 100% натуральний ковбасний виріб. Ковбаса виготовляється з знежиленої яловичини вищого сорту і хребетного сала, з додаванням чорного меленого перцю, меленого мускатного горіха і цукру. Зміст яловичини регламентується нормами ДСТУ 4427:2005. Він становить не менш 35%. Щільна однорідна консистенція, суха зморшкувата оболонка, апетитна «горбистість» з чітко виділеними шматочками шпику – відмітні особливості цього якісного і неймовірно смачного ковбасного виробу.

Ковбасна маса для «Московського» рецепту готується методом потрійної переробки підготовленої яловичини. При механічній обробці, м’ясо переробляється до «середнього» рівня фракцій, віджимається від зайвої вологи, а потім рівномірно мікшується з подрібненими шматочками шпику і пряними спеціями. У результаті виходить ароматний фарш з підвищеним вмістом жирів, білків, при малому вмісті вологи. Завдяки «сухій» рецептурі, ковбаса здатна зберігається при температурі 0…+6 °C до 90 діб.

Ковбаса «Московська» – енергетично цінний харчовий продукт. Вона містить вітаміни E, K, B1, B2, елементи PP-групи, фосфор, магній, натрій, калій, йод, залізо, кальцій, сірку. Ковбаса прекрасно зберігається не тільки в холодильнику, але і у «польових» умовах. Тому вона вважається ідеальним продуктом для приготування смачних і ситних бутербродів «в дорогу».

Додаткова інформація
Торгівельна марка

Вес/Масса

Страна производитель

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Ковбаса «Московська» с/к”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *