Ковбаса «Брауншвейгська»

445,00 грн / кг

Сегрос, 250 г

Ковбаса «Брауншвейгська» – це високоякісний продукт, який відноситься до елітних ковбасних виробів. Ковбаса виготовляється за старовинними рецептами німецьких майстрів. Класична рецептура передбачає використання яловичини вищого сорту (45%), нежирної свинини (25%) і супутніх добавок – хребетного напівжирного сала і спецій (30%).

Ковбаса «Брауншвейгська» – ароматний, смачний, корисний і калорійний продукт. Ковбаса відрізняється підвищеним вмістом вітамінів B1, B2, K, PP, заліза, фосфору, магнію, йоду, кальцію. Всього один невеликий бутерброд з «Брауншвейгської» забезпечує організм людини 5% добового обсягу енергії і 15% добового обсягу жирів.

Немає в наявності

Хотите мы сообщим Вам, когда товар появится в наличии?

Артикул: 0420 Категорія: Тег:
Опис

Ковбаса «Брауншвейгська» – це високоякісний елітний продукт, який виготовляється за традиційними рецептами німецьких майстрів. Класична рецептура передбачає використання фаршу з двох видів рубленого м’яса – яловичини і свинини, в який додаються пряні компоненти і спеції. Ковбаса виготовляється з повним дотриманням фізико-хімічних і мікробіологічних показників, згідно встановленим нормам стандарту ДСТУ 4427:2005.

Ковбаса «Брауншвейгська» виготовляється за рецептом, якому понад 200 років. Технологію виробництва «Брауншвейгської» привезли з собою німецькі емігранти, які оселилися в Німецькій слободі в часи Петра I. За технологією, фарш містить 45% яловичини вищого сорту, 25% нежирної свинини і 30% супутніх добавок – хребетного сала і натуральних спецій. Щоб ковбаса знайшла насичений пряний смак, у фарш додаються чорний і білий мелений перець, запашний перець, цукор і гірчиця.

М’ясо для ковбаси проходить кілька ступенів рубання, різання і мікшування. Завдяки багатоступінчастій технології обробки, ковбасна маса виходить ніжною і однорідною. Перед остаточним заповненням маси в оболонку, фарш настоюється в середньотемпературної холодильній камері 5–8 днів. Тільки після цього ковбаса надходить в камеру термічної обробки.

Ковбасний виріб проходить копчення в сучасній кліматичній камері при «м’якій» температурі 25–30 °C. У результаті виходить ароматне, смачне, злегка жорстке м’ясо. Після копчення, ковбаса проходить додаткове висушування в сушильних агрегатах, що збільшує термін зберігання «Брауншвейгської» до 90 діб.

Завдяки натуральної м’ясної маси, «Брауншвейгська» відрізняється підвищеним вмістом вітамінів K, B1, B2, PP, E, фосфору, заліза, йоду, кальцію, магнію. Це дуже калорійний і поживний продукт. Всього лише один бутерброд з цією ковбасою забезпечує організм людини 5% добового обсягу енергії і 15% добового обсягу жирів.

Додаткова інформація
Торгівельна марка

Шедеврики

Страна производитель

Україна

Вес/Масса

250 г

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Ковбаса «Брауншвейгська»”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *