Сир Камамбер

119,00 грн

АОC, 250 г

Наш магазин з великим задоволенням рекомендує Вам спробувати класичний французький сир камамбер, який володіє захисним сертифікатом місця походження. Ніжний вершковий смак цього сиру, який також володіє нотками фруктів, трави і грибів, з ніжною оксамитовою пліснявою, порадує Вас і дозволить приготувати безліч неймовірно смачних закусок і страв. Камамбер не дарма вважається одним з найпопулярніших французьких сирів в світі і століттями експортується по всій земній кулі. Пляшка легкого вина з фруктовим відтінком, горішки, ягоди і камамбер допоможуть Вам зробити вечір просто незабутньо прекрасним і романтичним.

Артикул: 3090 Категорія: Тег:
Опис

Мистецтво приготування сирів живе вже дуже давно. Цей молочний продукт має безліч різноманітних видів і стільки ж способів приготування. Сири з пліснявою вважаються витонченими, завдяки своєму своєрідному аромату і вишуканого смаку. Такі сири особливо цінуються гурманами по всьому світу і є невід’ємною частиною сирної тарілки, яка дуже часто подається як закуска на різні урочисті заходи. Серед сирів з цвіллю особливу популярність завоював сир камамбер. Ми із задоволенням пропонуємо Вам спробувати класичний французький сир камамбер, який володіє захисним сертифікатом місця походження.

Цей традиційний французький камамбер відрізняється м’яким і ніжним вершковим смаком, а його шкірка покрита оксамитовою пліснявою і володіє яскравим аміачно-грибним ароматом. Якщо детальніше розглядати смак сиру, то можна помітити, що він володіє також нотками горіхів, фруктів, грибів і трави, а запах може нагадувати аромат цвітної капусти, мокрої соломи і навіть свіжих слив. Такий багатий, насичений і, в той же час, ніжний смак точно не залишить байдужим навіть найвибагливіших і найвитонченіших гурманів. Камамбер відмінно поєднується з легкими фруктовими винами, таких сортів як мерло або піно нуар.

Ну а способів приготування і подачі камамберу існує безліч. Перш за все можна подати камамбер у вигляді нарізки разом з виноградом або ягодами, наприклад, з полуницею або ожиною, і такий варіант буде безпрограшним. Камамбер також відмінно себе почуває і в запеченому вигляді, в такому випадку його можна додати в пасту, до запеченої картоплі, гратену і навіть до піци, що додасть цим стравам особливої ​​вишуканості і шарму. А запечений в духовці разом горішками, медом розмарином і чебрецем, камамбер неймовірно здивує Вас своїм чудовим смаком і елегантним виглядом.

Додаткова інформація
Торгівельна марка

Вес/Масса

Страна производитель

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сир Камамбер”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *