Качалка яловича

150,00 грн

Eat Eco, 1 кг

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину качалку (рульку), з якої можна приготувати смачні і ароматні м'ясні страви. Рулька – один з найкращих видів м'яса для приготування українського борщу, класичної угорської юшки бограч, а також других м'ясних страв – гуляшів, жаркого, біфштекса, бефстроганов. Приправлена травами і спеціями, готова качалка набуває божественний аромат!

У відварному, тушкованому, смаженому і запеченому вигляді качалка чудово поєднується з усіма видами гарнірів і супутніх продуктів. Рульку подають до столу з розсипчастою кашею з гречки або рису, макаронними виробами, стравами з вареної і смаженої картоплі, тушкованими і свіжими овочами. Як самостійне блюдо качалка подається з томатним або сметанним соусом.

Артикул: 7044 Категорія: Теги: , ,
Опис

Качалка яловича – це ніжне м’ясо з задньої частини туші, яке вирізається з довгої сідничної м’язи. Ще одна популярна назва качалки – яловича рулька. М’ясо з цієї частини туші вважається одним із самих ніжних видів яловичини. З качалки виходить чудове смажене і тушковане м’ясо – гуляші, біфштекси, жарке, бефстроганов, яловиче соте. М’ясо володіє м’якою текстурою з помірним вмістом жиру. Тому з м’якоті рульки виходить чудовий м’ясний фарш для котлет, тефтельок, пельменів і зраз. «Еко-Лавка» пропонує купити яловичину рульку, з якої можна приготувати найпоширеніші домашні страви.

Яловича качалка відноситься до вищого сорту яловичини. Це бюджетний вид м’яса, який по смаковим і харчовим якостям ні в чому не поступається елітній вирізці – філе, балику і бітку. Готова рулька володіє прекрасним смаком і ніжним ароматом. Вона не містить грубих хрящів і тонких сполучних волокон. При термообробці, м’ясо добре вбирає в себе ароматичні нотки супутніх інгредієнтів – овочів, фруктів, трав, приправ і спецій. Тому рульку часто готують у складі м’ясного рагу та соте.

Купити яловичину рульку – це придбати м’ясо, яке в готовому вигляді відмінно поєднується з усіма видами гарнірів. Гуляш і жарке з рульки подається до столу зі свіжими і тушкованими овочами, стравами з вареної і смаженої картоплі, ароматними розсипчастими кашами, макаронними виробами. Ніжні шматочки качалки – відмінний основний інгредієнт для приготування густої м’ясної юшки або наваристого українського борщу. Засновники рецепта яловичого гуляшу – угорці – використовують шматочки качалки для приготування своєї фірмової угорської юшки з картоплею і овочами – бограчу.

Відварна, смажена і тушкована яловича качалка – не тільки смачний і ситний, але ще й корисний продукт. Яловичина багата вітамінами B6, B12, H, K, PP-групи, залізом, фосфором, цинком, калієм, натрієм, селеном, марганцем. Крім того, яловиче м’ясо відомо як чудове джерело легкозасвоюваних тваринних білків, які містять найважливіші для людського організму вісім незамінних амінокислот.

Щоб придбати яловичу качалку, скористайтесь ресурсами сайту «Еко-Лавки». М’ясо оформляється за попередньою заявкою, як передзамовлення.

Додаткова інформація
Страна производитель

Вес/Масса

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Качалка яловича”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *