Італійська котлета

145,00 грн

Шедеврики, 450 г

Італійська котлета ТМ «Шедеврик» – без перебільшення, елітний м'ясний виріб, який виготовляється на основі натурального м'ясного фаршу і традиційних італійських сирів. Для приготування фаршу використовується знежилене м'ясо яловичини і свинини. При подрібненні м'яса, у фарш додаються кедрові горішки, оливкове масло і зелень петрушки, кропу, базиліка.

Італійська котлета містить два види традиційного сиру – пармезан і рікотту, які виробляються в італійських провінціях Реджо-нель-Емілія і Ломбардія. Пармезан надає котлеті легкий смак лісових горіхів. Рікотта насичує фарш ледь вловимим ароматом копченого сиру, доповнюючим пікантне амбре цієї вишуканої м'ясної страви.

Артикул: 0356 Категорія: Тег:
Опис

Італійська котлета ТМ «Шедеврик» – приголомшливо смачне м’ясне блюдо, яке виготовляється на основі натурального свино-яловичого фаршу, з додаванням свинячого бекону, кедрових горішків, традиційних італійських сирів і зелені базиліка, петрушки, кропу. Щоб продукт знайшов ніжну і соковиту консистенцію, технологи додають у котлетну масу курячі яйця, сік лимона і ароматну оливкову олію.

Італійська котлета ТМ «Шедеврик» – 100% натуральний продукт, для виробництва якого відбираються найкращі інгредієнти і приправи. Фарш для напівфабрикату виготовляється з нежирної свинини і знежиленої яловичої вирізки. При мікшеруванні фаршу, в масу вводяться соковита ріпчаста цибуля, часник, мелені кедрові горіхи, подрібнена зелень петрушки, кропу і базиліку. Щоб котлетна маса була ніжною і водночас щільною, її витримують в холодильних камерах при температурі 0…+1 °C протягом доби.

Італійська котлета в основі фаршу має два інгредієнти-родзинки. Власне, завдяки цим інгредієнтам, продукт і отримав свою назву. При приготуванні фаршу, в котлетну масу додаються традиційні італійські сири – пармезан і рікотта. Пармезан (парміджано-риджано, італ.) – давній італійський сир з 700-річною історією. Продукт володіє глибоким ароматом, з характерними нотками лісового горіха. Завдяки пармезану, італійська котлета насичується приємним травным ароматом.

Рікотта – італійський сироватковий сир, який виходить з жирної сироватки від моцарели і буррати. Рікотта відноситься до сичужних сирів. Цей вид сиру володіє унікальним молочним смаком з яскраво вираженими копченими нотками. Рікотта надає італійській котлеті легкий копчений аромат, що доповнює дивовижне трав’яне амбре котлети. Поєднання натурального м’ясного фаршу, італійських сирів, кедрових горішків і свіжої зелені робить котлету надзвичайно смачною, ароматною і апетитною.

Додаткова інформація
Торгівельна марка

Шедеврики

Вес/Масса

450 г

Страна производитель

Україна

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Італійська котлета”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *