Італійська котлета ТМ «Шедеврик» – приголомшливо смачне м’ясне блюдо, яке виготовляється на основі натурального свино-яловичого фаршу, з додаванням свинячого бекону, кедрових горішків, традиційних італійських сирів і зелені базиліка, петрушки, кропу. Щоб продукт знайшов ніжну і соковиту консистенцію, технологи додають у котлетну масу курячі яйця, сік лимона і ароматну оливкову олію.
Італійська котлета ТМ «Шедеврик» – 100% натуральний продукт, для виробництва якого відбираються найкращі інгредієнти і приправи. Фарш для напівфабрикату виготовляється з нежирної свинини і знежиленої яловичої вирізки. При мікшеруванні фаршу, в масу вводяться соковита ріпчаста цибуля, часник, мелені кедрові горіхи, подрібнена зелень петрушки, кропу і базиліку. Щоб котлетна маса була ніжною і водночас щільною, її витримують в холодильних камерах при температурі 0…+1 °C протягом доби.
Італійська котлета в основі фаршу має два інгредієнти-родзинки. Власне, завдяки цим інгредієнтам, продукт і отримав свою назву. При приготуванні фаршу, в котлетну масу додаються традиційні італійські сири – пармезан і рікотта. Пармезан (парміджано-риджано, італ.) – давній італійський сир з 700-річною історією. Продукт володіє глибоким ароматом, з характерними нотками лісового горіха. Завдяки пармезану, італійська котлета насичується приємним травным ароматом.
Рікотта – італійський сироватковий сир, який виходить з жирної сироватки від моцарели і буррати. Рікотта відноситься до сичужних сирів. Цей вид сиру володіє унікальним молочним смаком з яскраво вираженими копченими нотками. Рікотта надає італійській котлеті легкий копчений аромат, що доповнює дивовижне трав’яне амбре котлети. Поєднання натурального м’ясного фаршу, італійських сирів, кедрових горішків і свіжої зелені робить котлету надзвичайно смачною, ароматною і апетитною.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.