Яловича грудинка

107,00 грн

Eat Eco, 1 кг

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину, отриману з грудної частини яловичої туші. Грудинка чудово підходить для приготування перших і більшості других м'ясних страв. З грудинки виходять чудові гуляші, рублені котлети, тефтелі і бефстроганов. Завдяки підвищеному вмісту жиру, це м'ясо вважається кращим продуктом для запікання соковитих відбивних і гриль-стейків.

Яловича грудинка володіє щільними м'ясними волокнами. Тому перед приготуванням м'ясо рекомендується маринувати протягом 12–15 годин. В смаженому і запеченому вигляді маринована грудинка знаходить чудовий смак і особливий аромат. Приготована з ароматними приправами і соусами, ніжна і соковита грудинка буквально тане в роті.

Артикул: 7042 Категорія: Теги: , ,
Опис

Яловича грудинка – досить щільне і жирне м’ясо, яке вирізається з довгої ділянки яловичої туші в підшийній області. Це вищий сорт яловичого м’яса, який цінується ніяк не менше елітних вирізок – філейної частини, антрекоту і бітка. Після ретельного видалення ребер і кісток грудини, чисте м’ясо грудинки найчастіше згортається в рулетики і нарізається апетитними шматочками-стейками. Виходить ідеальний напівфабрикат.

Грудинка вельми популярна в кулінарії, оскільки з цього виду м’яса можна приготувати практично будь-яке м’ясне блюдо. З грудинки виходять чудові гуляші, рублені котлети, тефтелі і бефстроганов. Крім того, господині часто використовують грудинку в приготуванні наваристого м’ясного бульйону для холодцю, борщу, супу або збірної юшки. Словом, купити яловичину з грудини – це придбати чисте м’ясо, яке чудово підходить для приготування перших і більшості других страв.

Завдяки підвищеному вмісту жиру, грудинка вважається кращою яловичиною для запікання або обсмажування на відкритій сковороді. Оскільки грудинка володіє щільними м’ясними волокнами, перед термообробкою м’ясо рекомендується маринувати протягом 12–15 годин. Для маринаду підійдуть сметана, майонез, кефір, сік лимона і ріпчастої цибулі, сухе біле вино. Маринад діє на грудинку як природний «розчинник» – жир і щільні сполучні тканини розчиняться в м’ясі, що надає готовому продукту соковитість і ніжність.

Купити яловичину з грудної частини туші – це придбати до столу м’ясо, яке відрізняється підвищеним вмістом вітамінів, мікро- і макроелементів. Грудинка містить вітаміни C, K, H, B-групи, PP-групи, магній, калій, кальцій, натрій, марганець, фосфор, залізо, цинк, хлор, селен, насичені тваринні жири, білки і амінокислотні з’єднання. Всі ці мікросполуки чудово зберігаються при термообробці. Тому готові продукти із яловичої грудинки – не тільки смачні, але й корисні страви.

Щоб придбати яловичу грудинку, скористайтесь ресурсами сайту «Еко-Лавки». М’ясо оформляється за попередньою заявкою, як передзамовлення.

Додаткова інформація
Страна производитель

Вес/Масса

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Яловича грудинка”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *