ТМ «Шедеврик» пропонує спробувати голубці, які виготовляються за традиційними рецептами східно-європейської кухні. Для виробництва голубців кулінари відбирають найкращі, екологічно чисті продукти та інгредієнти. Перевага віддається вітчизняним продуктам. Білокачанна капуста для голубців вирощується в очищених органічних грунтах центральних областей України. Рис поставляється провідними виробниками українського ринку. Всі інгредієнти проходять сувору перевірку на вміст канцерогенних мікровещества.
Голубці виготовляються з листя білокачанної капусти з додаванням рису, моркви, ріпчастої цибулі і композиції з гострих і пряних приправ. У композицію спецій входять чорний і білий мелений перець, коріандр, подрібнений сушений часник.
Голубці ТМ «Шедеврик» – страва, гідна будь-якого святкового столу. Приготувати можна в томатному або сметанному соусі, в бульйоні, з борошном і без неї, з додаванням аджики, болгарського перцю, гострих спецій. Голубці можна варити, смажити, запікати, тушкувати. У будь-якому з варіантів приготування вийде чудове блюдо-шедеврик, яке підкорить серце навіть самого примхливого гурмана.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.