Процес виробництва
М’який сир з блакитною пліснявою роблять зі свіжих вершків протягом 2 діб після доїння корів. Ніжний Брі в міру дозрівання стає гострішим. Сир перестає дозрівати тільки після того, як відрізається перший шматок Брі. Ніжний смак розкривається ще більше при подачі з грушами.
Блакитний сир “Іль де Франс брі з синьою цвіллю” – справжні ласощі з неймовірно ніжною текстурою і смачним ароматом, яке оцінити кожен.
Блакитний сир можна поєднувати з:
- горіхами;
- джемами;
- сухофруктами;
- ароматним медом;
- білим або червоним вином.
Склад
Пастеризоване коров’яче молоко і вершки, сіль кухонна, молочнокислі бактерії, культури для дозрівання (penicillium Candidum, penicillium Roqueforti), сичужний фермент.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.