Дорадо – це делікатесна риба, яка задовольнить навіть найвибагливіших гурманів. Вітчизняний виробник Димні традиції потішив своїх шанувальників апетитною дорадо гарячого копчення.
- Готують її з охолодженої сировини з додаванням духмяних трав і натуральних спецій.
- В них риба маринується впродовж трьох днів, а потім її готують методом гарячого копчення на буковій трісці.
Дорадо ціниться за те, що в ній мало кісток, а та, які є, дуже легко відділяються. Риба уже почищена для вашої зручності, залишається тільки подати до столу і насолоджуватись неймовірним смаком.
Придбати дорадо гарячого копчення ви можете в інтернет-магазині Еко-Лавка. Ми пропонуємо своїм покупцям бездоганну якість і приємні ціни на продукцію.
Склад: Дорадо, сіль, цукор, оцет, перці грубого помелу (духмяний та чорний), лавровий лист, кунжут, городина, а також насіння кропу, базилік, майоран.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.