Буряк

11,00 грн / кг

Україна, 1 кг

Ще з античних часів буряк був лікувальним корнеплодом. Ніякий інший продукт не може замінити його в щоденному раціоні людини. Корисність цього овоча визначається за двома ключовими властивостями. Перша – під час термічної обробки він не втрачає своїх поживних елементів. Друга – буряк містить унікальний комплекс мінералів, який не зустрічається в жодному іншому овочі. Купити буряк це прекрасне рішення для тих, хто хоче заповнити нестачу вітамінів в осінньо-зимовий період.

Артикул: 3283 Категорія: Теги: ,
Опис

Буряк має великий склад біохімічних елементів. Завдяки клітковині, а також органічним кислотам, буряк налагоджує метаболічний процес, підвищує перистальтику кишечника. Допомогає при виникненні хронічних закрепів.

Значна концентрація бетаіна, яка нормалізує обмін жирових клітин, протидіє інфільтрації печінки, а також підвищенню артеріального тиску. Людям, що страждають ожирінням, хворобами печінки, рекомендовано купити буряк і включити його в свій щоденний раціон у вигляді свіжовичавленого соку або в борщі.

Буряк має послаблюючу, сечогінну дію. Знеболює, має протизапальні властивості, сприяє боротьбі імунної системи з різноманітними захворюваннями, допомагає позбутися від втоми. У складі м’ясного борщу іноді навіть використовується як ліки від похмілля.

Тим, хто страждає недокрів’ям (анемією) необхідно купити буряк, оскільки він налічує в своєму складі необхідні елементи, які виконують кровотворних функції. Високий вміст йоду робить даний коренеплід корисним для літніх людей, які страждають від атеросклерозу, і для тих, у кого є захворювання щитовидної залози, пов’язані з дефіцитом йоду.

Буряк необхідний для майбутніх мам. Фолієва кислота, що знаходиться в його складі, потрібна жіночому організму, як на початку вагітності, так і на етапі планування дитини. З регулярним додаванням в їжу буряка формується здорова нервова система дитини.

Бетанін уповільнює формування злоякісних утворень. Буряк має низьку кількість калорій – всього 40 кілокалорій на 100 грам. Тому його часто включають в безліч дієт. Для збереження максимальної кількості мікроелементів буряк рекомендовано запікати замість того, щоб відварювати. Даний овоч має дуже приємний смак. З буряка можна зробити велику кількість страв. Не обмежуйтеся тільки борщем або вінегретом!

Додаткова інформація
Вес/Масса

,

Страна производитель

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Буряк”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *