Булгур має ряд переваг для здоров’я.
Хоча в світі існує багато різновидів злаків, багато хто з них походять з рафінованої пшениці, яка потім використовується для виробництва рафінованих вуглеводних продуктів. Вони гарні для здоров’я, але вони не йдуть у порівняння з сирою, насиченою поживними речовинами природою булгурської пшениці. Цей сорт пропонує більш високу концентрацію і більш широке розмаїття мінералів, вітамінів, антиоксидантів і волокон, ніж очищена пшениця, що робить її ще більш корисною для здоров’я людини. Деякі з ключових компонентів булгура включають високий вміст заліза, магнію, калію, цинку, ніацину, міді, фосфору, марганцю, клітковини і дієтичного білка. Містить мало калорій і жирів. Коли елементи об’єднані в організмі, всі ці цінні інгредієнти збільшують вагу тіла.
Високий рівень дієтичної клітковини допомагає стимулювати травні процеси в організмі і запобігати певні стану, такі як запор, здуття живота, спазми і розлад шлунка. Це волокно може також поліпшити ефективність поглинання поживних речовин в кишечнику і збалансувати холестерин за рахунок усунення надлишку омега-6 жирних кислот і накопичення в артеріях.
З більш складними вуглеводами, ніж в простій очищеній пшениці і простими цукрами, булгур здатний поліпшити рівень цукру в крові в організмі. Оптимізуючи виділення інсуліну, він може допомогти запобігти скачкам і зануренню цукру в крові, що особливо небезпечно для людей, які страждають на діабет.
Умови зберігання: зберігати в сухих, вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів. Термін зберігання — 12 місяців.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.