Біскотті шоколадне – це смачне і ароматне печиво, виготовлене за класичною технологією італійських кондитерів. У перекладі з латинської, «biscotto» означає «двічі» або «подвійний». Вік рецепта біскотто – більше 2 000 років. Солодкі батони-сухарики подвійної і потрійної випічки їли в виснажливих походах ще римські легіонери.
Спосіб випікання біскотті за багато століть так і не змінився. Спочатку кондитери замішують тісто, формують довгі батони і запікають їх при середній температурі близько 20–30 хвилин. Потім батони розрізають на скибочки і запікаються повторно при температурі 160–180 °C.
Біскотті шоколадне ТМ «Світанок» – ніжне печиво з додаванням чорного та молочного шоколаду, волоських горіхів, імбиру і кориці. Шоколад, імбир і горіхові ядра роблять біскотті не тільки смачним, але й корисним, поживним печивом.
Кондитери ТМ «Світанок» використовують у біскотті кращі сорти шоколаду. Чорний шоколад виготовляється з натуральних какао-бобів з додаванням ванілі. Молочний шоколад містить добавку сухого молока – щедрого джерела натуральних білків. Шоколадна паста насичена вітамінами, ефірними маслами і органічними кислотами.
Ефірне масло какао багате вітамінами E, B, PP, калієм, кальцієм, натрієм, магнієм, залізом, фосфором. Какао – природний антиоксидант, який захищає організм від шкідливої дії вільних радикалів. Шоколад покращує пам’ять, зміцнює стінки кровоносних судин, покращує роботу серцевого м’яза, нормалізує артеріальний тиск, запобігає утворенню тромбів.
Печиво біскотті чудово підходить для швидкого перекусу і легкого чайного сніданку. Насичений шоколадний смак і аромат роблять біскотті кращим десертом при подачі вишуканих червоних вин.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.