Балик “Яловичий”

499,00 грн / кг

Сегрос, 300 г

Чудовий балик з яловичини – це неймовірна м’ясна страва, справжній делікатес, який порадує Вас своїм надзвичайним, яскравим, насиченим смаком, чудовою м’якою і ніжною текстурою, дивним пряним ароматом, а також користю, яку несе в собі таке чудове м’ясо, як яловичина. Завдяки копченню, м’ясо позбавляється від різних мікробів і бактерій, і все це завдяки бактерицидним властивостям диму. Також під час копчення м’ясо має можливість зберегти свої корисні речовини. Сама по собі яловичина вважається дієтичним м’ясом, яке прекрасно насичує, наповнює організм багатьма корисними мінеральними речовинами, а також чудово засвоюється в організмі.

Немає в наявності

Хотите мы сообщим Вам, когда товар появится в наличии?

Артикул: 0418 Категорія: Тег:
Опис

Багато хто любить побалувати себе різноманітними м’ясними виробами, будь то буженина або ковбаса. Але особливе місце в величезному виборі м’ясної продукції займає саме балик, адже це по-справжньому делікатес, який дбайливо виготовляють з добірних і найніжніших шматків м’яса, присмачують чудовими пряними і ароматними спеціями і коптять, завдяки чому з’являється вишуканий і насичений смак, який припаде до душі, навіть самими вимогливими гурманами і цінителями. Ми пропонуємо Вам спробувати кращий балик з яловичини, який дбайливо і з любов’ю виготовлений за традиційними рецептами і стане справжнім делікатесом на Вашому столі.
Варто приділити особливу увагу способу приготування балику, адже копчення є дуже популярним способом збереження м’яса і використовується людством протягом досить довгого періоду часу. Саме завдяки процедурі копчення, м’ясо має можливість зберегти метаболічні кислоти і мікроелементи, які руйнуються при смаженні, а бактерицидні властивості диму позбавляють м’ясо від гнильних бактерій та інших мікробів. Також, на відміну від процесу смаження, при копченні в продукт не привносяться додаткові жири і холестерин. Відповідно, при вживанні копчених продуктів наш організм отримує тільки ті жири, які містилися в продукті спочатку.
Варто також зауважити, що балик з яловичини відрізняється досить корисними для організму властивостями, адже цей сорт м’яса насичений корисними речовинами, а також яловичина вважається дієтичним м’ясом. Яловичина здійснює нейтралізацію соляної кислоти і травних ферментів, а також інших подразників, які містяться в шлунковому соку, завдяки чому сприяє нормалізації кислотності в шлунку і кишечнику. Також яловичина швидко засвоюється в організмі людини, що не приводить до засмічення кишечника відходами, які гниють і бродять.

Додаткова інформація
Торгівельна марка

Шедеврики

Страна производитель

Україна

Вес/Масса

300 г

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Балик “Яловичий””“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *