Баклажан

118,00 грн / кг

Украина, 1 кг

З приходом літа багато хто хоче себе побалувати свіжими овочами. При всьому їх достатку можна приготувати безліч корисних і смачних кулінарних шедеврів. Рекомендуємо купити баклажани, в яких присутні вітаміни С, В, В2, РР і каротин. Також вони багаті такими мінералами, як калій, магній, натрій, кальцій, залізо і фосфор. Даний овоч налагоджує водно-сольовий і ліпідний баланс в організмі, виводить солі сечової кислоти. На Сході він заслужив славу овоча довголіття за здатність пригнічувати бактеріальні інфекції і запалення, а також сповільнювати старіння.

Артикул: 3268 Категорія: Теги: ,
Опис

Баклажан досить поширений овоч. Кулінари давно стали активно вживати його не тільки як додатковий інгредієнт, але і як головна складова ланка в страві. Далеко не кожна людина, вживаючи цей овоч в їжі, замислювалась про його корисні властивості. Він складається на 90% з води, 3% цукру, 3% мінералів, 3% пектинів, вітамінів, фолієвої кислоти, дубильних речовин.

Купити баклажани рекомендується людям страждаючим недокрів’ям. Завдяки наявності заліза, міді і марганцю поліпшується кровотворний процес і усувається стомлюваність. При нервовому напруженні або синдромі постійного перевтомі порція тушкованих баклажанів підніме життєві сили. При захворюванні на подагру і при хворобах, пов’язаних з порушенням мінерального обміну, застосування баклажанів в їжу допоможе виведенню з організму солей сечової кислоти.

Доповнюючи своє щоденне меню стравами з “синеньких”, ви зміцнюєте імунітет, запобігаєте розвиток атеросклерозу, знижуєте рівень холестерину в крові. Цей овоч благотворно впливає на організм при запорах, завдяки клітковині стимулюється функціонування кишечника. Він має функцію антибіотика, здатного пригнічувати ріст гнильної флори кишечника. Він незамінний в раціоні людей з хворобами шлунково-кишкового тракту.

Баклажан «нейтралізує» жир в калорійних стравах, тому він фігурує в грецькій, грузинській, вірменській кухнях, де цей овоч виступає в якості гарніру.

Купити баклажани радять лікарі при захворюванні нирок, тому що цей овоч усуває набряклість. Він корисний при подагрі, атеросклерозі і артрозі.

Це овоч низькокалорійний. Його слід включити в раціон людям, які хочуть позбутися від надмірної ваги. Худнучи з баклажанами, слід врахувати, що їх категорично забороняється смажити. Вони вбирають багато масла, в результаті виходить дуже жирний продукт. «Синенькі» можна сушити, маринувати, заморожувати і солити.

Додаткова інформація
Вес/Масса

1 кг

Страна производитель

Україна

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Баклажан”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *