Арахісова паста с родзинками

77,00 грн

Справжній горіх, 200 г

Арахісова паста с родзинками – чудово смачний, ароматний і надзвичайно поживний продукт, який виготовляється із відібраних жирних ядер арахісу. Пасту використовують як один з основних інгредієнтів для приготування ранкових бутербродів і тостів, солодкої здоби, печива, тістечок і тортів. За смаком арахісова паста чудово поєднується з борошняними виробами, вареними кашами, чорним і зеленим чаєм, молочними коктейлями.

Арахісова паста – не тільки смачний, а й надзвичайно корисний солодкий десерт. Паста об’єднує в собі більше 60 мікрокомпонентів, серед яких – вітаміни E, K, C, A, D, B-групи, PP-групи, кальцій, фосфор, залізо, магній, натрій, цинк, калій, мідь, марганець, селен, рослинні жири, білки і амінокислоти. Навіть один невеликий бутерброд з пастою здатний швидко вгамувати почуття голоду і зарядити організм життєвою енергією.

Артикул: 0951 Категорія: Теги: ,
Опис

Арахісова паста с родзинками – неймовірно ароматний, смачний і поживний десерт. Основу цього класичного солодкого продукту складають ядра висушеного та прожареного арахісу. Першу арахісову пасту готували ще древні інки більше тисячі років тому. Однак, всесвітнє поширення цей смачний продукт отримав у 1891 році, коли іспанські лікарі-дієтологи задалися метою приготувати «рослинний бальзам» – натуральний замінник м’яса та яєць. Іспанські фахівці блискуче впоралися зі своїм завданням, а світ отримав смачний, ароматний і ситний виріб, багатий вітамінами, рослинними білками та жирами.

Арахісова паста с родзинками – кремоподібний продукт, що володіє прекрасним смаком і ароматом змелених горіхових ядер. Для виготовлення пасти відбираються найбільш великі і жирні ядра арахісу, які висушуються в термічних сушильних камерах, а потім перемелюються в промислових агрегатах-міксерах. Щоб готова арахісова паста виходила ніжною і однорідною, у продукт додаються органічне рослинне масло, традиційний буряковий цукор і невелика кількість солі. Рецептура виробництва натуральної арахісової пасти виключає застосування ароматизаторів і симуляторів смаку.

Арахісова паста с родзинками – неперевершене джерело вітамінів, макроелементів і корисних речовин. Склад пасти об’єднує в собі більше 60 вітамінів, мінералів і мікросполук. Серед них – такі важливі мікрокомпоненти, як вітаміни E, K, C, A, D, B-групи, PP-групи, кальцій, фосфор, залізо, магній, натрій, цинк, калій, мідь, марганець, селен, а також величезна кількість рослинних фітостеролів, клітковини, жирів, білків і арахісових рослинних волокон. По насиченості мікроелементного складу, арахісова паста прирівнюється до натуральних природних біодобавок.

Арахісова паста с родзинками – чудовий інгредієнт для приготування солодких продуктів, десертів, бутербродів, печива, тістечок і тортів. Злегка підсмажені тости з арахісової пастою – кращі бутерброди для ситного сніданку, оскільки навіть невелика кількість арахісової пасти швидко втамовує відчуття голоду і заряджає організм енергією. Тости й бутерброди з пастою чудово поєднуються з зеленим і чорним чаєм, свіжовичавленими соками, теплим молоком і молочними коктейлями. Арахісова паста широко використовується при виготовленні солодкого печива, здоби, вегетаріанських соусів, а також італійського рисового різотто.

Додаткова інформація
Торгівельна марка

Страна производитель

Вес/Масса

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Арахісова паста с родзинками”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *