Арахісова паста з чорносливом

77,00 грн

Справжній горіх, 200 г

Арахісова паста з чорносливом – висококалорійний живильний десерт, який виготовляється на основі жирних південноафриканських ядер арахісу, з додаванням чорносливу угорки (ренклоду), рослинної олії і бурякового цукру. Цей надзвичайно смачний і ароматний десерт швидко втамовує відчуття голоду, насичує організм вітамінами і мікроелементами, заряджає організм енергією на цілий день.

Арахісова паста – чудовий інгредієнт для приготування солодких бутербродів, тостів, смузі, енергетичних молочних коктейлів, а також більш складних кулінарних і кондитерських композицій. Паста широко використовується в приготуванні кремових тортів, бісквітів, тістечок, солодких вегетаріанських салатів з фруктів, овочів і відварних ядер злакових культур.

Артикул: 0952 Категорія: Теги: ,
Опис

Арахісова паста з чорносливом – висококалорійний поживний продукт, який виготовляється з висушених ядер жирного органічного арахісу, з додаванням чорносливу з плодів угорки та ренклода. Паста відноситься до класичних солодких десертів з підвищеною харчовою цінністю. Цей смачний і ароматний десерт – чудовий інгредієнт для приготування солодких бутербродів і тостів до ранкового чаю, кави, свіжовичавленого соку і теплого молочного мусу. Всього лише один тост з арахісовою пастою швидко вгамує почуття голоду, підніме ранковий настрій, наситить організм вітамінами і рослинними білками.

Арахісова паста з чорносливом – 100% натуральний органічний десерт, який проводиться тільки з рослинних компонентів і добавок. Паста виготовляється на основі висушених і обсмажених ядер жирного південноамериканського арахісу, з додаванням свіжого чорносливу угорки (ренклоду) і бурякового цукру. Для отримання кремоподібної консистенції, технологи додають у пасту органічне рослинне масло і перемішують продукт у високошвидкісних агрегатах-микшерах. Готовий арахісовий десерт виходить ніжним, однорідним, ароматним і неймовірно смачним.

Арахісова паста – чудовий інгредієнт для приготування солодких бутербродів і ранкових тостів, а також виготовлення більш складних кондитерських і кулінарних композицій – тістечок, тортів, пирогів, вегетаріанських соусів і салатів. Паста додається в арахісове смузі з вершковим морозивом, пісочне печиво, кремові торти і бісквіти. Прихильники натуральної рослинної кухні готують із додаванням пасти солодкі вегетаріанські салати з фруктів, овочів, варених ядер злакових культур. Любителі молочних напоїв навряд чи зможуть залишитися байдужими до бананового коктейлю з арахісовою пастою.

Арахісова паста з чорносливом – неймовірно корисний десерт. Арахіс і чорнослив – багаті джерела вітамінів E, K, C, A, D, B-групи, PP-групи, бета-каротину, фруктози, глюкози, кальцію, фосфору, заліза, магнію, натрію, цинку, калію, пектинових речовин і органічних рослинних кислот. При періодичному вживанні, арахісова паста попереджає виникнення і розвиток цукрового діабету, зміцнює імунну систему людини, стимулює обмінні процеси в організмі, знижує рівень вмісту в крові «шкідливого» холестерину, підтримує роботу серцевого м’яза.

Додаткова інформація
Торгівельна марка

Страна производитель

Вес/Масса

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Арахісова паста з чорносливом”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *