Антрекот на ребрі телячий

195,00 грн

Eat Eco, 1 кг

«Еко-Лавка» пропонує купити яловичину на ребрі – ніжне і соковите яловиче м'ясо, з якого виходить чудова смажена страва – антрекот по-королівськи у власному соку. Це класичне блюдо французької кухні, яке користується величезним успіхом у всьому світі. Антрекот стане справжньою прикрасою будь-якого святкового столу.

Антрекот на ребрі – не тільки смачний, а й надзвичайно корисний м'ясний продукт. Він містить понад 20 вітамінів і корисних мікросполук, серед яких – вітаміни C, K, PP-групи, B-групи, калій, залізо, кальцій, магній, фосфор, марганець, цинк, натрій, селен. Калорійність антрекота цілком допустима – всього 265 ккал/100 г продукту.

Артикул: 5036 Категорія: Теги: ,
Опис

Антрекот на ребрі телячий – смачний і поживний продукт, з якого можна приготувати кілька десятків чудових м’ясних страв. Це ніжне пісне м’ясо, яке вирізається з яловичої туші в області між хребтом і ребрами. Іноді кулінари порушують усталені правила і готують смажений антрекот з свинини або баранини. Проте, справжній антрекот – істинно яловиче класичне блюдо! «Еко-Лавка» пропонує купити яловичину для приготування ароматного антрекота, який підкорить серце самого упередженого гурме.

Антрекот – французький кулінарний винахід. У дослівному перекладі з «мови всіх закоханих», це слово означає «між ребрами». Яловича вирізка з хребтової частини туші вважається однією з найбільш ніжних м’ясних частин. З неї готують чудовий антрекот по-королівськи – смажену на відкритій сковороді яловичину у власному соку або антрекот по-французьки – з сиром і зеленню. Не менш відомий любителям м’яса і антрекот у фользі – ароматна яловичина з часником і перцем, запечена у духовій шафі.

Купити яловичину для антрекота – це придбати ніжне м’ясо, з якого виходить одна із самих соковитих м’ясних страв! Разом з тим, навіть сама ніжна яловичина – це м’ясо з жорсткими прямими волокнами. Тому перед приготуванням антрекота рекомендується маринувати яловичину протягом однієї-двох годин. Для маринаду підійдуть сметана, майонез, кефір, сік ріпчастої цибулі, сухе біле вино, світлі сорти пива. Після обсмажування, маринований антрекот знаходить чудову рум’яну скоринку і буквально тане в роті.

Антрекот – не тільки смачний, але і корисний м’ясний продукт. Це м’ясо з підвищеною харчовою цінністю і помірною калорійністю. Антрекот містить повну лінійку найважливіших для організму вітамінів K, C і B-групи – B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12. Мікроелементний склад яловичини представляють кальцій, натрій, магній, калій, фосфор, залізо, селен, цинк, марганець і мідь. Калорійність смаженої яловичини становить цілком допустимі 265 ккал/100 г продукту.

Щоб придбати антрекот на ребрі, скористайтесь ресурсами сайту «Еко-Лавки». М’ясо оформляється за попередньою заявкою, як передзамовлення.

Додаткова інформація
Страна производитель

Україна

Вес/Масса

1 кг

Відгуки (0)

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Антрекот на ребрі телячий”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *