Сосиски елітні вищої якості відповідають найвищим стандартам якості. До їх складу входять напівжирна свинина й відібрана яловичина. Сосиски за смаком і виглядом нагадують варену ковбасу, але від неї відрізняються більш однорідним смаком. Вони виготовлені з однорідного м’ясного фаршу з додаванням нітриту натрію. Саме він відповідає за колір ковбаси — ніжно-рожевий (без нітриту ковбаски мали б не зовсім їстівний коричневий колір). Вони досягають довжини в 14 сантиметрів, діаметр становить від 14 до 32 міліметрів.
Як роблять сосиски елітні? Спочатку готують м’ясо, попередньо очистивши його від сухожиль, хрящиків і дрібних кісточок, солять його і подрібнюють на фарш. Потім, як ми вже згадували, додають нітрит натрію, щоб стабілізувати колір. Подрібнене м’ясо змішують з іншими компонентами, які входять до складу сосисок (додають і різні приправи). Готове м’ясо наповнюють в оболонки відповідної довжини. Лише потім ковбаски обсмажують гарячими димовими газами (сосиски повинні почервоніти й нагрітися всередині до відповідної температури). На цьому етапі вироби набувають стабільної форми й відповідного запаху. На кінцевому етапі сосиски варяться — після цього вони готові до вживання і непогано зберігаються.
У нашому інтернет-магазині ви знайдете не тільки ці сосиски, а й іншу продукцію виробника «Сегрос». Вироби виготовлені з натурального м’яса з мінімальним вкрапленням добавок.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.