Дивовижний дієтичний продукт – це сочевиця зелена. В ній знаходиться багато легкозасвоюваного рослинного білка і практично відсутні жири. Стравами з сочевиці можна чудово втамувати голод і надовго насититися, не набравши зайвих кілограмів.
У продукті містяться речовини, що цілюще позначаються на роботі нервової системи. Людям, які часто піддаються стресам та емоційним навантаженням, слід включити в раціон цю незвичайну рослину. Комплекс мікроелементів оздоровить кровоносну і серцево-судинну систему, знизить рівень холестерину. Прекрасні канцерогенні властивості сочевиці здатні пригнічувати утворення ракових клітин.
В пророщених бобах накопичується велика кількість вітаміну C, тому вживання сочевичних каш зміцнить імунітет і підвищить стійкість організму.
Боби мають легкий горіховий присмак, вони добре зберігають форму в процесі варіння. Сочевиця ідеально поєднується з беконом і свининою, надає стравам новий вишуканий смак, збагачує аромат овочів і каррі.
Базовий рецепт приготування: промити продукт і залити окропом у співвідношенні 1 склянка бобів до 1,5-2 склянок води. Варити 30-40 хвилин на повільному вогні.
Склад: 100% сочевиця зелена. Харчова та енергетична цінність на 100 г: білки – 25 г; жири – 1,5 г; вуглеводи – 60 г; калорійність становить 339 ккал.
Зберігати рекомендується в темному, добре вентильованому й сухому місці, уникаючи попадання прямих сонячних променів. Термін придатності: 12 місяців. Дата фасування вказана на упаковці.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.